Witam !
Mam kilka pytań odnośnie premium scrolli, a mianowicie, czy jak kupie np. 90dni pacca to będę mógł zescrollować 60 dni (dwa scrolle po 30dni), a w następnym miesiącu pozostałe 30dni ? Bo widzę że można dwa scrole przenieść na miesiąc ?
Wersja do druku
Witam !
Mam kilka pytań odnośnie premium scrolli, a mianowicie, czy jak kupie np. 90dni pacca to będę mógł zescrollować 60 dni (dwa scrolle po 30dni), a w następnym miesiącu pozostałe 30dni ? Bo widzę że można dwa scrole przenieść na miesiąc ?
Kupisz pacca na 90 dni dostaniesz 3 scrolle.
Możesz ich użyć kiedy chcesz.
Przenieść do gry tylko gdy spełnisz wszystkie warunki ( i tylko 2 na miesiąc).
Myślałem że jak kupie np te 90 dni paca to będę mieć możność stworzenia dwóch scrolli i przeniesienia ich do gry. W takim razie będę mieć trzy scrolle ?, ale gdzie będzie ten trzeci skoro do gry można przenieść tylko dwa w miesiącu ?
Będziesz miał go normalnie na koncie ( na tibia.com) ; będzie opcja użycia scrolli. Czyli przeniesiesz 2 i zostanie Ci 1 na koncie. (możesz sobie go normalnie użyć, albo za miesiąc przenieść)
jeszcze jedno pytanie, jest taka możliwość, by kupić np. 90 dni Pacc'a oczywiście w scroll'ach, ale "dla kolegi" ? Moje konto spełnia wszystkie wymogi, ale jego nie ma możliwości zakupu scrolli, czy będę mógł mu kopic te 3 scrolle ? Kiedyś była chyba taka opcja "buy premium time for a firend" ?