Witam, mam 20lvl. Jak szybko zarobić około 100k? mogą być jakieś expowiska, taktyki z lootbagami. Gram palkiem, mogę grać knightem. Proszę o napisanie na jakich mobkach najlepiej się farmi kase (loot).
Wersja do druku
Witam, mam 20lvl. Jak szybko zarobić około 100k? mogą być jakieś expowiska, taktyki z lootbagami. Gram palkiem, mogę grać knightem. Proszę o napisanie na jakich mobkach najlepiej się farmi kase (loot).
Dwarfy guardy, mintwalin, of, dragi, ghostland.
wszystko co napisał pan up, dodałbym od siebie jeszcze deeplingi, poh elf fortress
wybieram się na guardy, zobaczymy jak będzie
na takim lvlu fajnie jeszcze możesz na elf fortecy zarobić
EF jest z reguły zajęte przez boty więc odpada, prędzej coś zrobisz na OFie, gdy Deeplingi nie będą zajęte można tam szybko zarobić:
http://img651.imageshack.us/img651/1513/90793798.png
Uploaded with ImageShack.us
Tu masz moje statki gdy jeszcze był neobot, ofc life ringów nie warto używać a sprzedać w markecie teraz, gdyż wyjdzie to na + jeśli kupisz trochę potek i weźmiesz trochę żarcia bo tam go nigdzie nie znajdziesz.
@up
Ciekawe, nawet bardzo a w ile godzin takie coś ?
Nie umiesz liczyć? Masz podane ile zarobił i jaki średni zysk na godzinę , przecież można bez problemów policzyć ,że jest to 5 godzin i kilka minut.
Na 20 lvlu polecacie mu dragi lub guardy? Trochę słaba opcja. Raczej już bym się skłania ku Minotaurą na Mintwalin lub na Foldzie (tu jest ten plus, że aby korzystać ze skrzynki pocztowej nie trzeba mieć postmana).
Byłem na guardach i się wygiąłem... A co do liczenia to umiem liczyć, lecz zawsze loot jest przeciętny... -.-
Loot na około 3,5h (wracanie do dp, odstawianie loota, powrót = 1,5h).
na dwarfach jest o tyle fajnie, ze mozesz lootbaga robic tydzien-dwa i nikt ci go raczej nie znajdzie :P
Na dwarf hell itemy nie znikaja po ss, a dodatkowo lezy tam w ch** smieci na ziemi, typu leather boots i latwo przykryjesz nimi loota :) a po uzbieraniu duzej ilosci oz, wystarczy poprosic zaufana osobe (ktora ma postmana) odostarczenie paczki i tak w kolko :) nie tracisz czasu na odnoczenie lootbaga co exp do dp, nie targasz, tylko bijesz>>chowasz>bijesz>>kitrasz :P
eee life ringi jak najbardziej warto używać. Sprzeda go w markecie po 500gp za co kupi 10 potionów które dadzą mu razem 1000many. Używając life ringa dostanie 1600 many i 400hp
co to za program który liczy te statystyki loota? wystarczy wkleić do niego tekst server log i sam wszystko obliczy?
ja bym polecał bocić. pallem możesz na amazon campie a knightem na ghostalndzie
ja bym polecal po pierwsze lvl wbic bo na takim lvl robienie kasy troche trudne jest sam mam 25 teraz na 2x exp i wiem jak jest z kasą... żeby uzbierac 100k potrzebny ci 35lvl+ i guardy... zresztą zanim uzbierasz tyle kase wbijesz z tego 20 z 40lvl
ja za czasów starej tibii od 20 do 30 level właśnie na guardach zbierając wszystko co się da zarobiłem 100k na pacc więc się da ;) Oczywiście palek i słabe skile jak to mam w zwyczaju ;P Polecam wbić 25 lvl zakupić royal speary i wtedy możesz myśleć o czymś lepszym bo do 25 to palek słabiutki jest. Możesz jeszcze zakupić stealth ringa i expic dsy + ghoule na ghostlandzie też niezły profit tylko oczywiście lootbag.