-
Trening paladyn-knight
Witam.
Mam pewien problem, otoż od jakiegoś czasu trenuje ze znajomy(paladyn) i wydaję mi się, że coś w tym trainie spowalnia wzrost mojego shieldingu.
Trenujemy w następujący sposób, on bierze 2 bugi, ja biore 2 bugi i hitamy w siebie na trzeciego hita, odpowiednio zdejmując lub zakladająć eq, żeby dmg nie byl za duży, ale żeby blood hit padał raz na 30 sec.
Gap między moim clubem a shieldem wynosi juz 12%, to prawie 2h trainu w tej chwili, jakieś pomysły skąd to sie bierze?
-
bugi są trapnięte? bo jeśli wolno chodzą może to być spowodowane właśnie tym, że gdy się chodzi hity są woniejsze o bodajże 0.4s
-
Dokładnie o 0.3s
Proponuje strapować bugi tak jak napisał Semi Smart ;)
-
Jakbyś nie rozumiał o co chodzi panom powyżej, bo ja sam ledwo zrozumiałem, to musisz zrobić tak, aby bugi się nie ruszały. Ja obecnie sam skiluje knightem i moje moby się nie ruszają i shielding przegania mi mele o 2,5h.
-
Bez obaw, zrozumiałem :D. Dzieki :D
@niestety gap dalej rosnie, chyba trzeba wracac na slimy= /
-
Ta roznica wynika wlasnie z blood hitow jakie TY otrzymujesz. Shielding rosnie wtedy gdy dostajesz "chmurki" (gdy trenujesz z potworkami to zbierasz praktycznie same chmurki) a kiedy trenujesz z kolega on bije ci bloodhity i to wlasnie o ta ilosc bloodhitow shielding jest z tylu.