Witam,
zainteresowany jestem stworzeniem konta do pk na jakimś świecie, najlepiej europejski, ważne aby było dużo osób, które można zabić i żeby na trade też się coś działo. Mam pacca i chcę robić sorcerera.
Wersja do druku
Witam,
zainteresowany jestem stworzeniem konta do pk na jakimś świecie, najlepiej europejski, ważne aby było dużo osób, które można zabić i żeby na trade też się coś działo. Mam pacca i chcę robić sorcerera.
Inferna? Tam możesz zabijać ile dusza zapragnie.
Myślałem nad tym, ale może trochę minąć za nim wbije ten 50-60 level, chodzi głównie o open pvp, inferna dobra jak się ma wysoki level, ale małemu to trudno bo byle kto przyjdzie i po tobie. Dla mnie to jest przygoda lipcowa, głównie w tym miesiącu chciałbym trochę na paccu pograć i popekować.
Ja myślałem nad serwerem Azura :P nawet chciałem jakiś torgowy team założyć jakby byli chętni.
Wbijajcie na selene bo tak ostatnio strasznie spokojnie.
Selena oraz Galana znane sa z pk, wiec polecal bym ci inne servery na ktorych jest mniej skilla, moze askara?
Już wybrałem - nie zdradzę wam jaki serwer, gdyż gram tam z bratem ciotecznym i robimy to tylko dla pk.
jak ktos ma ochotę pkować to może sie przyłączyć do mnie na saphirce. Ze swojej strony moge zaoferować eq, kase na spelle, noobchary, dobre skrypty do bota blackd proxy, wszelką inną pomoc oraz mój profesjonalizm pkra ;
Ja już wybrałem Aldorę, gdybym wiedział i zobaczył wcześniej odpowiedź Pumpkina to bym dołączył na saphirę. Na aldorze w sumie też nie tak mało osób w porównaniu z innymi serwerami. A wiecie coś o Antice?
Jeżeli ktoś zainetersowany zapraszam na priv :) Oczywiście graniem a potem pk.