Jak tam wrazenia po nowym patchu zauwazyliscie jakies bledy poza prawdziwymi cyrkami z dashami lee/mao/rene/ pewniekogosjeszcze ?
Wersja do druku
Jak tam wrazenia po nowym patchu zauwazyliscie jakies bledy poza prawdziwymi cyrkami z dashami lee/mao/rene/ pewniekogosjeszcze ?
cos sie zjebalo z wardami i stawianiem w krzakach (albo mi sie wydaje)
co w ogole zostalo wprowadzone w tym patchu???
tylko ja zdanego buga nie zauwazylem ? o co chodzi z tym lee renkiem itp
Polecam poczytać :)
http://leagueoflegends.pl/component/...9-czerwca.html
Zostalo wprowadzone w sumie jedno wielkie gowno, ale przy okazji ladnie zjebali dashe, z tego co gralem lee to jak dashujesz sie to postac potrafi dashnac sie nawet do 10 s po uzyciu skilla, wiec przy dobrej sytuacji koles moze recalnac i dashniesz na respa lol albo stajesz w polowie toru i anuluje ci skill, dashujesz sie przez sciane i w niej zostajesz itp
ja widzialem maokaia ktory skakal na dragona, a ten nic mu nie robil, dzieki czemu zrobil go zaraz po redzie, solo
lol, wlasnie. gonił mnie lee, mialem low hp i nagle patrze zatrzymal sie na 5 sekund z wystawiona noga do przodu
zaczalem uciekac, wbiegam za turret
jeb, padlem
myslalem ze laga jakiegos mialem xDD
mogliby jeszcze dzisiaj to naprawic, kurde.
Cały riot, te bugi które tu wypisujecie były już na NA podczas pierwszej próby dodania patcha :D
Jeszcze nie wspomnieli nawet w patch notach, że Xerath dostał nerfa na ulta, i to w miarę widocznego. Nie można już tak szybko castować. Teraz aż do następnego patcha będe musiał czekać, aż dostanie te zapowiadane "buffy" w zamian za ulta.
No i przez tą nową czcionkę mnie oczy bolą.
I takie sytuacje
notorycznie mi sie przydarzają od kilku ostatnich gier.Cytuj:
lol, wlasnie. gonił mnie lee, mialem low hp i nagle patrze zatrzymal sie na 5 sekund z wystawiona noga do przodu
zaczalem uciekac, wbiegam za turret
jeb, padlem
Do dupy ten patch :x
Przed sekundą przegrałem grę, przez właśnie takie bugi , mój malphte zultował i utknął w ścianie i nie mógł się po tym ruszyć ani castowac spelli, dał rekonekta z 5 razy i nic nie mógł nawet wyjść z temple , po 5 minutach moja ahri zdaszowała i to samo co malphite ,3v5 gg ;d.
A nie zmienili czegoś z IP? Bo za gre wygraną po 70 dostaje..
Rocket jump tristany tez zbugowany ostro, double dmg co 2 skok, jeszcze nie ogarnelem w jakiej sytuacji, ale cisnie ostro :d