-
witam!
wchodze dzis rano na kompa a tu nie ma internetu, teraz niby jest ale go nie ma, moge chodzic po torgu<LOL> ale neta np. w steamie nie mam, jakby mogl jakis czlowiek dobrej duszy podrzucic nizej adresy dns z open dns bylbym wdzieczny, naprawde, sam nie moge tego zrobic
mam teraz neta ale chodzi jakos 50x wolniej ledwo torg sie wczytuje a jak daje ping -t torg.pl to mam caly czas 40pinga WTF, prosze dalej o te ip
no ludzie pomozcie wystarczy tylko wpisac 'open dns' w google i wybrac tam opcje i ma sie ip... pomozcie mnie uwolnic!
-
208.67.222.222 and 208.67.220.220
-
208.67.222.222
208.67.220.220
-
niestety to nie byly dnsy, ktos moze wie jak rozwiazac ten problem? np. na pko normalnie moge wejsc tak samo jak na torga a reszta mi nie dziala no wtf. jest polaczenie z internetem na torgu mam 40pinga
-
Może to problem po stronie ISP? Zadzwoń ;>
-
-
Mi nie działa prawie wcale cała sieć demotów itp. Jakiś węzeł na połączeniu sieci twojego isp z większą częścią polskiej sieci jest pewnie uszkodzony a innego nie ma albo router isp uznaje, że połączenie jest wystarczająco dobre i szukać innej drogi nie trzeba. Zrób tracert do adresu, z którym masz problemy. A dns wujka g to 8.8.8.8 jakbyś chciał. Drugi to chyba 8.8.4.4
-
zresetuj połączenie/router/wyłącz antywira/zadzwoń do isp nic innego nie pomoże
no chyba, że to wirus, to wtedy format
-
juz nie wazne dzieki wszystkim - cos sie zjebalo u nich
-
Na przyszlosc, edytuj swoje posty.