-
Maturzsta z przed roku?
Witam. Jestem zeszłorocznym maturzystą i coś mnie tchnęło ,że pójdę na studia dzienne. (obecnie studiuje zaocznie. ). Pytanie , ktoś wie może jak wygląda rekrutacja "zeszłorocznych"? Do kiedy można składać papiery ? Matury w tym roku były łatwiejsze, więc teoretycznie mam mniejsze szanse, czy jak to się liczy? ;d Jakie papiery trzeba mieć? tak jak mówiłem, obudziłem się dopiero dzisiaj, więc każda informacja mi się przyda. Z góry dzięki.
-
teraz chyba musisz czekac na wiekszosci uczelni az znowu otworza rekrutacje, czego zrobic nie musza. ja sie spoznilem z podaniem do wroclawia i czekam.
a co musisz miec. do rejestracji wszystkie dane osobowe. na niektorych uczelniach jeszcze chca zdjecie i numer ksiazeczki wojskowej. jak juz fizycznie bedziesz skladal, to dowod na to, ze dokonales oplaty rekrutacyjnej, swiadectwo maturalne, dowod osobisty. zreszta kazda uczelnia ma wypisane, jakie dokumenty masz ze soba zabrac. nawet kolor i 'model' teczki jest narzucany ;dddd.
-
wszystko masz na stronach uczelni w regulaminach i zasadach rekrutacji. Harmonogramy postępowania rekrutacyjnego również. Będziesz się rekrutował na tej samej zasadzie co aktualni maturzyści