Witam mam pytanie mam 50+ ms'a i zrobione 1k gfb i tu pytanie
Sprzedać je za te 30-35k co bym wydał na expienie czy zużyć na tombie ?
Jeśli na tombie to proszę o mniej i więcej ile bym expa wbił
Wersja do druku
Witam mam pytanie mam 50+ ms'a i zrobione 1k gfb i tu pytanie
Sprzedać je za te 30-35k co bym wydał na expienie czy zużyć na tombie ?
Jeśli na tombie to proszę o mniej i więcej ile bym expa wbił
Z jakimś blokerem w Peninsula Tomb za tp -2 mógłbyś mieć chyba ponad 200k/h(na -1 możesz biegać sam, tylko że ds będą Ci przeszkadzać). Ja tych run nie sprzedawałbym tylko właśnie pobawił się troszeczkę i je wystrzelał gdzieś. ;]
Sam expiłem właśnie na tym lvlu z gfb na stone tombie za tp. Ostatni poziom, ten co jest teleport do faraona. Exp z premium staminą pod 190k/h podchodził. Weź ze sobą blessed wooden stake i obsidian knife to pozwoli tobie zmniejszyć waste albo nawet będziesz miał profit, sam się tym nie przejmowałem, pewnie nawet nie zbierałem loota bo kasę i tak miałem.
No tylko to ja gram na tym nowym serverze x2 i nigdy magicznymi na paccu nie grałem. Blokera nie załatwię, bo nie ma jak : / w grę wchodzi tylko exp samemu. Właśnie chce się pobawić, ale nie wiem ile mogę wbic expa taką ilością, bo jeśli bym sprzedał za te 30k to mam na 600mp na necro i to jest z 6 lvli bez ryzyka waste i nawet dobrym expem, a jak coś spadnie to nawet na + wyjdę
Jeżeli to nowy serwer, a z kasą jest krucho to chyba rzeczywiście lepiej zrobisz jeżeli sprzedasz te runy. Możesz postawić na spokojniejszą, ale też bardziej opłacalną grę. Jak się dorobisz to najwyżej później sobie powastujesz. ;]
@edit
1k gfb wystarczyłoby Ci na wbicie około 500k expa pewnie, do tego raczej będzie waste.
Według mnie również lepiej to sprzedać za te ~35k i mieć na manasy czy jakieś inne duperele
jednak taką ilością gfb na expie x2 powinieneś wbić naprawdę sporo expa (~700k)
ale jeżeli wolisz grać bez waste i nie czekać na farta (typu vampirka) to jednak lepiej przeznaczyć te pieniążki i poexpić gdzieś na necro czy dragach bez waste ;))
pozdrawiam
i prosiłbym o udzielenie się w moim temacie, gdyż jestem naprawdę w kropce
Albo zostaw na souleatery, wbijesz troche lvl i z tym gfb na souleatery mozesz leciec a tam profit raczej bd :P
Dzięki za odpowiedzi. Runki jednak sprzedam, najwyżej się kiedyś odkupi