Cześć. Potrzebuję odtwarzacza mp3 ,ale że zawsze korzystałem z produktów appla to teraz nie mam rozeznania co do zwykłych empetrójek. Generalnie potrzebuję pojemności przynajmniej 15gb no i żeby mieścił się w cenie 250-300zł.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Cześć. Potrzebuję odtwarzacza mp3 ,ale że zawsze korzystałem z produktów appla to teraz nie mam rozeznania co do zwykłych empetrójek. Generalnie potrzebuję pojemności przynajmniej 15gb no i żeby mieścił się w cenie 250-300zł.
Pozdrawiam
http://allegro.pl/mp3-odtwarzacz-san...422835394.html + dokupujesz karte pamieci.
Witam.
Ja też potrzebuje mp3/mp4 i nie wiem za bardzo na co się zdecydować bo wybór na allegro jest ogromny. Taka do 100zl, nic specjalnego, ew. jakby było do wyboru kilka kolorów to by było fajnie. 2-4gb pojemności wystarcza no i chciałbym żeby jednak trochę działała i nie zepsuła się za szybko ;) macie jakieś propozycje?
Ja mogę polecić Irivera T5, katuje ją od ponad roku, codziennie słucham muzyki przez ok. 2 - 3h, milon razy spadła, potłukła się, ale nigdy nie sprawiała większych problemów. Raz tylko gdy odłączyłem ją od PC, zacieła się, ale wystarczyło szpilką wcisnąć reset ^^
Bardzo polecam ... ! ^^