-
Piracki win7
Bry , mam zainstalować komuś win7 pro ale jako że z piracką siódemką nie miałem doczynienia to mam parę pytań (na forach informatycznych by mnie zbesztali o pirata więc pisze tutaj) :
Czy w ogóle się da zrobić to tak jak z xpkiem , z aktualizacjami itd. nie mając oryginału? Kiedyś gdzieś czytałem że system wyłącza się po 30 dniach z prośbą o kupno oryginału itp.
Wystarczy że ściągnę z torrenta pro/ultimate jakiegoś scrackowanego i będzie śmigać? Mógłby się wypowiedzieć ktoś kto miał z tym doczynienia?
-
Nie musi być scrackowany, ściągasz aktywator i po sprawie.
Na laptopie zainstalowałem 7 już ponad pół roku temu i chodzi do dzisiaj bez problemów : >
-
Tak jak kolega UP weź pobierz "Windows 7 Loader" ja to zawsze uruchamiam i mam spokój :D jak chcesz mogę podesłać waży z 2 MB
-
Wiem co mam ściągnąć tylko nie bardzo wiem skąd , wszystkie linki na pebach itd. wygasają po tygodniu od wstawienia , a osoba której mam zainstalować winde chce mieć koniecznie wersję PL 64 bitową ultimate/professional , więc jakby ktoś miał poratować linkiem to byłbym wdzięczny , tu albo na pw bez różnicy.
#up
Przyda się , możesz podesłać. Z góry dzięki.
#down
Idzie jak gówno z końskiej dupy , dzięki !
-
http://peb.pl/5589309-post23.html - polecam wszystkie poprawki do maja 2012.
ściągasz party, wypakowujesz, wypalasz na płycie lustra iso np. CDBurnerXP, wrzucasz do napędu, bootujesz, odłącz się od sieci, wybierasz jaką wersje chcesz zainstalować (ma płycie będziesz miał do wyboru wersje od startera 7 do win 7 x64 ultimate) instalujesz, wyłączasz automatyczne aktualizacje systemu, używasz loadera który będzie na płycie i gra.