Witam, może ktoś kto się zna porównać te dwa modele i ocenić który lepszy? :)
Wersja do druku
Witam, może ktoś kto się zna porównać te dwa modele i ocenić który lepszy? :)
Na MGSM jest dobre porownanie:P
W sumie nokia n8 vs S2 mozna by sie klocic ale s3 raczej nie..Plusem dla S3 jest android = duzo aplikacji + duze mozliwosci personalizacji, fajne funkcje tego telefonu, wykonanie.
Natomiast N8 nie ma slota na karte pamieci i CHYBA nie jest wykrywane jako dysk przenosny:P
Okej, dzięki. Daj mi linka do tego porównania na MGSM to sobie przeczytam. Ten S3 ma GPS z lektorem?
Ma nawigację od Google i ma lektora lokalne współrzędne nawigacja mapy 1apk a 4 ikony wiec ma nawigację z polskimi lektorem
Symbian zdechl śmiercią naturalną a android trzyma sie mocno n9 z meego niby lepsze od andka ale malo apk i kiszony system 1 telefon z nim jest sIII 4 rdzenie po 1,5 1 czy 2 gb ramu zalrzne od wersji
Ale żeś dojebal. N8 ma slot na kartę pamięci, ma wbudowane do tego 16 gb, ma o wiele lepsza obudowę, transmitter fm, usb otg(sgs 3 też ma o ile dobrze pamiętam. Przygrywa jakimiś śmiesznymi aplikacjami i grami.ja tego nie używam i teraz jestem w miarę szczęśliwym użytkownikiem n8. Przynajmniej ma dobra baterie. Lubię symbiana, niby android lepszy, ale co z tego zr lepszy jeżeli przy moim użytkowaniu bateria pada o 15.