witam. jutro mi znika rs. mam tylko plate seta i hailstorma i10k na stanie, na co proponujecie isc zeby sie jakos odbic od dna? (mam ubitych 2800 necro moze dokonczyc task?) jak cos to swiat pvp baaaardzo malo zaludniony a wiec respawn wolny
Wersja do druku
witam. jutro mi znika rs. mam tylko plate seta i hailstorma i10k na stanie, na co proponujecie isc zeby sie jakos odbic od dna? (mam ubitych 2800 necro moze dokonczyc task?) jak cos to swiat pvp baaaardzo malo zaludniony a wiec respawn wolny
kup dwarven ringa i idz na djinny, zarób tam z 60k i bij wyrmy
jak uskladasz z 200k to bedzie z górki
dla odmiany jeszcze możesz magiciany, gs'y, hellspawny, culty
przy tak wolnym respie to wybije djiiny all na yala w minute a potem 10 bede czekal
Tysięczny raz z kolei napiszę: SOULEATERY. Powiem więcej, jak najłopatologiczniej:
- Jak nie masz dostępu to go ZRÓB
- Jak nie umiesz to nie zarobisz
Tyle w temacie
ale za 10k dostępu nie zrobi ;p nawet eq nie ma
Sry że tu pytam ,ale tak przy okazji , żeby nie zakładać nowego tematu. Które misje (do której) trzeba zrobić na dostęp na soulleatery?
Trzeba zrobić trzy misje Wrath of the Emperor, aby móc się pakować na miejscu i bić souleatery.
Nie wiem jak to tam jest ale jeśli jesteś ekspertem, masz "rangę" eksperta to i pomocnika w tym burdelu więc nie wiem czemu się złościsz, gdy piszesz to samo.
Wyrmy słabą sypią imo, lepsze na szybko przy 10k to hellspawny, dopiero potem jakieś souleatery czy coś w tym guście.
Wyrmy sypią słabo? Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami. Od razu bij na wyrmy z gran frigo i frigo/djinny/watery z f rodem/hsp z e wallami i ze strike'ów
Nie będzie siedział tam 20 dni by mu composite spadł i złapał większy profit, o który mu chodzi.
Większy proft to on ma z samych f capeów / gp / wyrm scale
no to prawda i do tego mógłby na darashi je z ava pobić i xp bdobry :P
zeby odbic sie jakos od dna mozesz spróbować skoczyc kilka razy na water elementale zeby zarobic jakos te 50-60k, potem jakies wyrmy zeby ogarnąć eq i tak jak wyzej mowią souleatery