36ed + ~110ek
gdzie expić z dobrym expem (dla ed) i z możliwością na ograniczenie waste.
Wersja do druku
36ed + ~110ek
gdzie expić z dobrym expem (dla ed) i z możliwością na ograniczenie waste.
Polecam Hellspawny w Yalahar :)
bierzesz bp manasow za 100k, leczysz knighta robiac mlvl i bijesz pojedynczo hellspawny z hailstorma + frigo, na 100k manasow czasem Ci sie zwroci a czasem nie duze waste, ogolnie ja tak wyexpilem druida na mc od 23 lvlu do 50 w niedlugim czasie ;) wiec polecam
@edit
@down
... <- komentarz do Twojego bezsensownego posta
@up
Tylko jest jeden problem - czy on udźwignie ten bp manasów :D, chyba, że da EK'owi i jak mu się skończą to EK mu da tyle ile cap będzie miał :)
Nie wiem jak teraz ale 2 lata temu na ancientach z blokerem (260 ms) potrafiłem z 28 lvlem (gfb) do 90 wbić w niecały tydzień nie grania jak no life, ale miałem nieograniczoną gotówke to nie pamiętam czy waste wielkie było.
na ancientach bedzie mial dojsc ciezko ogarnac takim knightem, 4 ancienty i bedzie musial spamowac sio .. + jak ancient sie przerzuci a knight bedzie na paralu ciezko bedzie mial exetnac chyba ze bedzie expil na patencie z firebombami no ale ancienty wydaja mi sie bez sensu bo waste bedzie + resp nie bedzie wyrabiac
a wyrmy na darashi z avalanche on jeszcze exori leje i masz fajny exp i dobry loot
przy 3 wyrmach ten 40~ druid tez bedzie musial spamowac sio co sie mija z celem o.O