witam,
da się gdzieś szybciej zarobić paladynem
78 lvl , umiejętności walki 91/89 z uzbrojeniem, 17 poziom magiczny
niż na wyrmach?
P.S
Dla żartuje napisałem wszystko po polsku i dziwnie wyszło :)
witam,
da się gdzieś szybciej zarobić paladynem
78 lvl , umiejętności walki 91/89 z uzbrojeniem, 17 poziom magiczny
niż na wyrmach?
P.S
Dla żartuje napisałem wszystko po polsku i dziwnie wyszło :)
Lizardy - parne pola?
tak jak pacyfka polecę ci parne pola ale z mniejszym expem byś miał djiny
Skoro znudziło ci się polowanie wyrmów, to polecam spróbować upolować dość sporą ilość jaszczuroludzi wybrańców. Posiadają oni w swoich ciałach sowite wynagrodzenie, a używając bełtów mocy można wiele zarobić.
Od bełtów mocy bardziej polecałbym zaczarowane włócznie. Bo gdy nie mamy tarczy to legionisci będą strasznie cie bić ;)
Możesz też bić smoki ;D
Zacny Panie Rybo, zwane w pludrackich krainach Bog Raidery nie przynoszą mi sakwy pełnej złota, a często na mikstury lecznicze mi nie starcza!
Dziękuję za rady odnośnie jaszczuroludzi wybrańców, może dam tam radę, jak ktoś jeszcze będzie polował na nie.
Zacne smoki mi się znudziły, ale całkiem niezły z nich był profit i bagaż doświadczenia. Niestety już na nie patrzeć nie mogę :DCytuj:
Możesz też bić smoki ;D
moze udasz się na jedną z zakazanych wysp na której mieszkają kosciane bestie i demoniczne szkielety? królewscy paladyni tacy jak ty znają tajemne sztuki czarów świetości które naprawde pomagają w gladzeniu tych potworów
Zacnym miejscem są głębiny krainy zwanej Calassa. W owych czasach mało który wędrowiec zapuszcza się w te zapomniane przez bogów rejony. Gdy zaś poziom Twego doświadczenia wzrośnie do 80, będziesz mógł przyjąć zlecenie od pewnego łowcy skór, osiadłego w południowej dżungli. W zamian za ubicie 600 przedstawicieli morskiego ludu, zaoferuje Ci on doświadczenie oraz możliwość stanięcia twarzą w twarz z legendarnym Thulem. Owa wyprawa doprawdy zacne owoce przynieść Ci może...