Wiec tak, zaczynam grac na nowo po roku przerwy na obisidii, i sie zastanawiam jak najszybciej przejsc rooka od 0. Tak zeby w godzine moze 1.5? wyjsc z rooka.
Da sie?? :o Jak tak to powiedzcie jak :P
Wersja do druku
Wiec tak, zaczynam grac na nowo po roku przerwy na obisidii, i sie zastanawiam jak najszybciej przejsc rooka od 0. Tak zeby w godzine moze 1.5? wyjsc z rooka.
Da sie?? :o Jak tak to powiedzcie jak :P
majac eq i pacca 1h bez problemu jeszcze teraz z ta premium stamina np. jak nie zabijasz owce, sprzedajesz mieso kupujesz mace (cokolwiek wiecje sie uda) tarcze i jazda na snake wolfy spidery od czasu do czasu trolle (pacc area wszystko)
Nie, jest to zdecydowanie nie możliwe na faccu. W godzinę to musiałbyś mieć ponad 4k/h na rooku. Jeżeli chodzi o facc to imposible, bo na paccu raz miałem i ponad 6k z premium staminą. Jak facc to ogarnij trochę ratów posprzedawaj ciała kup sabre, wooden shield, leather legi, leather helmet i quest na doublet i idziesz na lewo od tego questa do zagrody tam co jest pole z sianem schodzisz na dól w dziurę ukrytą za drzewem i tam bijesz bugi/spidery exp pod 2,5k/h. Jak pacc to bijesz skały z wolfami + cave z wężami jak mówiłem exp ponad 6k/h ze staminą.
A pomogl by mi ktos znalezc skrypty na wyjscie z rooka blackdproxy. Bo szukam ale wszystko jest na same raty. a to raczej dlugo zajmie nie?
na ratach all dee spokojnie 3-4k/h wyciagniesz jak bedziesz tam sam
mozesz sprobowac expic po prawej stronie rzeki (wolfy->spidery/poisony/bugi na powierzchni->skeletony->i od nowa), rook w 1h gwarantowany
ostatecznie spider hell (ale to full eq+troche potek potrzebne byloby)
z paccem ja zawsze robiłem tak:
-zbierasz raty + sery/mięsko i sprzedajesz, kupujesz leather seta + wooden shielda i pare spearów
-zabijasz parę skeletonów i masz mackę
-wciskasz bugi/spidery na pacc zone
jak masz eq to robisz poison cave albo pacc wolfy (mój rekord na pacc wolfach 27 minut ;p)
To moze ktos mi przejdzie rooka xD, hehe dzieki za porady a pomozecie mi szukac skryptow?? :<
Ja tak samo robie, z racji tego, ze to juz nie sa czasy, w ktorych mino hell caly czas wybite, to trzeba na hardkora carlin sworda zebrac na spokojnie bez potkow, potem bear rooma i mozna expowywac. Ja zawsze ok. 5 lvla mam kasy na te 10 potkow, biore je i ide na spawn waspow. Siedze tam do konca.
A moim zdaniem takie expienie jest po pierwsze cholernie długie a po drugie wcale nie tak efektywne.
Najlepiej robić tutorial a potem wszystkie misje od vascalira. Robiac je i bijąc wszystko po drodze zawsze kończyłem pod koniec 7 levela albo nawet już 8. Robi się to szybko i przyjemnie. W 1.5 może 2 godziny bez bezmyślnego bicia stworków mamy 8 level, z 600gp i kryształek po 200 czy 300gp do npca.
No ale wymagany jest chociaż podstawowy angielski.
Zrób rookie questa. Zabijając wszystkie moby po drodze spokojnie zrobisz 8 lvl w 1,5h.
Ja zawsze przechodzę tego newbie questa i pod koniec sprzedaję temu gościowi w Nobleman outficie tyle fooda ile zdołam udźwignąć a potem za tą kasę kupuje mace i dalej idę expić.
po co piszecie o zbieraniu fooda i zbieraniu ciał ratów żeby zarobić na shield i sabre, skoro można to osiągnąć w 5 minut robiąc quest?
PODOBNO to najbardziej opłacalna i szybka forma przechodzenia rooka
questa kończymy z 7 lvlem, mamy eq i 8 lvl potem wchodzi finezyjnie
xD
Ten temat już był, najszybciej wbijesz na Poison Spiderach obok waspów, weź z 20 potków.
http://torg.pl/showthread.php?403637...57#post5690857