Co wybrać? Celuję w jakiś wyższy lvl. Od początku co skilować?
Wersja do druku
Co wybrać? Celuję w jakiś wyższy lvl. Od początku co skilować?
jak dla mnie axe ma najwiekszy atack
Też mi się wydaje, że axe chociaż jest stosunkowo ciężki.. porównaj sobie na tibia wiki
E tam , znikome są te różnice. Ja bym się kierował tylko wyglądem i tyle. Mnie podobają się głównie swordy dlatego ich używam, jeśli dla kogoś ta różnica 100gp w cenie skill ringa czy 20 uncji capa jest tak bardzo istotna, to niech kieruje się tym, ale moim zdaniem te różnice są kosmetyczne i nie ma to prawie żadnego znaczenia.
Nie wiem czemu, ale zawsze wybierałem swordy. Być może ze względu na ich łatwą dostępność. Axów jakiś taki mały wybór jest ;/ przynajmniej był jak ja grałem, a sword był zawsze jakiś na odpowiedni level.
AXE! Najlepszy axe w stosunku do najlepszego dostępnego sworda to różnica 4 ptk ataku + axe fajniejsze.
4? różnica to trzy punkty ataku i to zakładając że demonwing jest 'dostępny'. Inaczej jest to jedynie jeden punkt lub dwa (w przypadku emerald sworda)
Osobiście odradzam sword. Dla porównania emerald sword posiada 49 atk a hellforget axe ma 51 jeśli wybierzemy z inq.
Żałuję, że wybrałem sword i sądzę, że najlepszą opcją jest właśnie club, ponieważ pancerz dodający +2 club fighting jest stosunkowo w śmiesznej cenie.
#Down
Jak myślisz opłaca się wgle przeskilować z sworda 82 na club tak około 90?
Kiedys trenowalem cluba i tylko mialem skull stafa albo war hammera przeskilowalem na axe latalem z sca bylo fajnie i pizd dodali nowe cluby -.- ale i tak wole axe
Axe - opcja droższa
Sword - opcja tańsza
(ceny podane w broniach)