Witam, chciałbym abyście poradzili mi gdzie expić 20 ed (pacc):
-aby wychodzić na 0
-aby wyjść na - z mega expem
dodam, że posiadam 22 m lvl, oraz 60k w banku, więc exp z wastem nie jest mi za bardzo na rękę
Wersja do druku
Witam, chciałbym abyście poradzili mi gdzie expić 20 ed (pacc):
-aby wychodzić na 0
-aby wyjść na - z mega expem
dodam, że posiadam 22 m lvl, oraz 60k w banku, więc exp z wastem nie jest mi za bardzo na rękę
To jeszcze zależy:D na tym poziomie mozna polecić śmiało tak jak to robiłem przynajmniej ja:
1) Larvy na ankrahmun, jest spoko exp i na -2 ze scarabami też bylo spoko, zawsze się zwracało i na plus również zawsze,
2) Roty, darashia i liberty bay, na samym dole na liberty jest git bo carrior'y są;) spada w cholere kasy, więc na +.
3) Minosy darashia, też nie jest to złą opcją możesz od razu sobie taska zrobić a później zgarnąć NOSE RING'a z bossa, a jeszcze odnośnie minosów to możesz wziąć ze sobą bpki i loota ogarnąć bo sporo spada, i nie raz przez wbicie 2 lvli na minosach wynosiłem 3k+ w kasie & z 4-5k+ z loocika;)
# a jeżeli masz znajomego blocker'a i chcesz szybko podexpić to na dragi ciśnij z nim z frigo kąsaj:D
pozdrawiam, Cladwain
@down, 2xdown
fakt, tomby spoko, zapomniałem dodać.
jeszcze pod warunkiem, że ma dostęp do yala zrobiony;p
Tomby -2 i -3, jak będziesz bił z samego roda od lodu i okazyjnie exori w crypt shamblery to wyjdziesz na plus. Bardzo zarobkowe są też elfy na yalahar.
Również polecam minosy Yalahar również robić taska robiłem tak i zawsze na +
Jak byś miał jakiegoś ek'a to już na dragi yala;d
no więc tak, minosy - jest słaby exp bez gfb
tomby bijąc bez exori flamów itp. jest słaby exp, a używając ich na scaraby/mumie/crypty jest już na niewielki minus
fakt, larvy i scaraby -1,-2 jest na 0, a nawet niewielki + ale exp mnie nie zadowala :/
jednak
na tombach bijąc wszystko z różdżki + mumie/crypty/scaraby z exori flamów na premium mam do 32k/h jednak minus
spróbuję jeszcze te elfy na yala, jednak proszę o więcej propozycji ;))
ps. mam już tylko 40k po kupieniu promocji oraz blessów
bloker nie wchodzi w grę (jedynie rp 50-85lvl)
Przecież taki rp też spokojnie bloknie Ci te dragi ;d
możesz bić te gówna w Yala w tej pierwszej dzielnicy ;d
Jak masz takiego blokera to polecam Ci larvy/roty/dworce z nim, luruje po 6 a ty z frigo hura bijesz, o ile masz magic lvl w miarę ok, jeśli nie potrenuj mlvl najpierw.
Co do bicia samemu możesz spróbować cyklopów na mistrock, taski na krokodyle, cyclopolis, tomby ofc. Od 33 lvl już dragi solo, necro na yalachar, tam raczej waste, ale przy farcie wyjdziesz na plus.
@up
larvy/roty/dworce to mogę sam bić takim sposobem jednak jest to w ogóle nie opłacalne
task croco to jest porażka bo exp beznadziejny
cyce w mistrock- fakt jedyna ciekawa propozycja
te cyce to grupowo z stoneshowerów, oczywiście weź baga+pare bp i schowaj gdzieś pod skałą no i oczywiście zbieraj wszystko halabardy, battle axy, szildy itp... +exori hury i flamki, powinieneś wychodzić na 0 lub lekki waste.
@up
gdzie je bić
mistrock (tak się pisze?) czy edron?
nie mam postmana, gram na n-pvp więc lootbag lekko ciężka sprawa
polecacie coś jeszcze z przyzwoitym expem i profitem?
taski na tarantule zamierzam robić na ~30 lvl więc do tej pory mam 25k na waste..
proszę o coś konkretnego ;))