Hiho.
Co myślicie o tej postaci? Rzadko ją widuje, a wydaje mi się być fun2play.
Jest w ogóle sens ją masterować? Czy tylko taki up champ?
@edit
Better top czy jungle?
Wersja do druku
Hiho.
Co myślicie o tej postaci? Rzadko ją widuje, a wydaje mi się być fun2play.
Jest w ogóle sens ją masterować? Czy tylko taki up champ?
@edit
Better top czy jungle?
dobry champ, mocno kontruje irelie, sfarmiony jest niesmiertelny, dobry dmg
A na kogo brać go, a kogo lepiej unikac?? To że irelie i gp to wiem, a z takim jaxem,riven,ww,olafem bądź vladem jak sobie radzi??
Mogliby go dać w przecenie, świetny champ. Czym więcej hp tym większy dmg. Naprawdę polecam .
@down
nie wiem ale wydaje mi się ,że mówisz o zupelnie innej postaci XDDD w każdym bądź razie jest to bardzo dobra postać i nie można powiedzieć, ze jest slaba
gowniana postac nic nie robi, early i wczesne mid ma jeszcze ok ale potem zmienia sie w gowno z odrobina survi posiadajaca 0 dmg, slabe cc, slaby gap closer, brak sustainu
jedna z najgorszy postaci w grze (naprawde)
postac która jezeli nie wygra topa nic nie robi do konca gry
voli kontruje Irelke ? Z której strony? Ja jakoś grałem nim mase razy i irelki nie udało mi sę skontrować
stackowanie hpka kontruje irelia na dodatek volibear ma dmg dzieki stackowaniu hp
Jak widać wg niektórych jest gównem, który nic nie robi :|
wiekszosc razy topa wygrywalem, a potem juz zgorki, 2 lvle przewagi w wymianie 1v1 rozpierdalaja typa, potem juz z gorki, gorzej jak siedzisz pod wierza -50cs i gangi.
Akurat pod wieżą bardzo prosto volim ^^ podrzucasz przeciwnika pod wieżę, E, W i delikwent śpi. Później masz milion hp a przez to potrafisz uderzyć nawet mocno mimo ,że jesteś tankiem i to Twoja drużyna ma atakować ^^ Także jak najbardziej polecam, nie przegrałem nim jeszcze linii.
wyjechales z tym jakbys sam siedzial gdzies wysoko a tak chyba nie jest XD
@up
e nie, siedze na 1300 bo trole w temie a ja taki najlepszy i zasluguje na 3k ;/
po prostu zaczynasz juz pierdolic o elo jakbys sie chcial swoim pochwalic albo na sile obsmarowac typa bo ci nie pasuje co napisal XD
,,,,,,,,,,,,,,