mam pewien problem niektórzy ludzie mówią że skille szybciej lecą gdy skilluje bronią na wyższy lvl np blessed spectre na 10 lvl lub jade hammerem który jest 2 razy tanszy mam ten 2 i skille 40~ czy to prawda czy fałsz
Wersja do druku
mam pewien problem niektórzy ludzie mówią że skille szybciej lecą gdy skilluje bronią na wyższy lvl np blessed spectre na 10 lvl lub jade hammerem który jest 2 razy tanszy mam ten 2 i skille 40~ czy to prawda czy fałsz
Fałsz
False. Bronią z wymaganym levelem wyższym niż twój będziesz tylko częściej missował i zadawał mniejsze obrażenia.
Szybciej nie, ale będziesz bił o wiele mniej, co przekłada się na dłuższe skilowanie na np. dwarfach bez zmieniana moba
Wzglednie szybciej, bo np jezeli trenisz na slimach (na tych skilach no way) to rzadziej bedziesz musial czekac po zabiciu klona az kolejny podejdzie, niby nic ale w dlugoterminowym treningu to robi roznice, to samo odnosnie monka- rzadziej bedziesz musial przestawac go bic aby sie leczyl, jezeli w ogole bedziesz musial przestawac :D.
W sumie potwierdzam tylko pana wyzej ale skoro juz napisalem to klikne wyslij ;s
eh skąd w ogóle takie plotki wejdą tacy mniej doświadczeni gracze i wymyślają sposoby jak szybciej skilować bo nie chce im się tyle czekać na skila tylko problem w tym że gadają kompletne bzdury
jak skilujesz np na dwarfach bierzesz 2 na klate bierzesz jakąś słabiutką broń żeby zadawać blood hita raz na 2 minuty wtedy skill idzie tak jak powinien jeżeli nie będziesz zadawać blood hita licznik będzie się blokować i nie będą rosły ci skile
Raz na dwie minuty to skille jednak nie idą maksymalnie szybko. Najlepiej hitać raz na 30 sekund. Tak mówi Pskonejott, a nie mam powodu mu nie wierzyć, podaje czas skillowania z bardzo wysoką dokładnością.
Był/jest taki trick z Mad Sheepem, że na 10lvlu bierzesz broń 75+ gdzie Twój maksymalny hit to 2, Sheep szybko się leczy = pro skillowanie.
zapomniałem dodać że skilluje w zestawieniu dwarf + mad sheep
To jeśli masz 10lvl i broń 75lvl+ to rzeczywiście to działa.
Mi dziala na 18 z bronia na 60 takze nie wyolbrzymiajmy :D
każdemu działa, ale to się robi na 10lvlu z bronią 75+ i szybciej skillujesz, Tobie leci normalnie.
jeszcze jedna sprawa skillowanie na mad sheepie jaki jest optymalny tryb wali pełny defensywny zbalansowany czy ofensywny?
Jak chcesz, i tak na trochę wyższym skillu ZAWSZE będą ci wchodziły bloodhity. No i ofc musisz mieć broń +/- 50lvli wyższą niż twój level inaczej zabijesz owce.