Siemka
Mam dobra oferte kupna postaci na infernie i kyrze z pacc. na infernie 109lvl a kyra-130+. jedynym mankamentem jest FW. za Ten acc gosc chce 100-120zl. oplaca sie kupic? czy nie zbyt? prosze o szybka pomoc :)
Wersja do druku
Siemka
Mam dobra oferte kupna postaci na infernie i kyrze z pacc. na infernie 109lvl a kyra-130+. jedynym mankamentem jest FW. za Ten acc gosc chce 100-120zl. oplaca sie kupic? czy nie zbyt? prosze o szybka pomoc :)
To zależy, teraz za bota od razu usuwają, jak kupisz to będziesz musiał się pilnować. Ja za samo napisanie "suko" dostałem notatkę.
Oczywiscie, ze tak. Po pierwsze dobra oferta a po drugie nawet jezeli masz grac sobie sam to final warning niczego nie zmienia, jezeli nie masz problemow ze sobą ;p. Jezeli masz zamiar bocic to bez roznicy to jest, dostaniesz delete tak czy siak, nie wazny jest FW. Ja sam dostalem bana za bota 3lata temu na 80lvlu a teraz mam 273 i sie tym nie przejmuje ;) Nauczylem sie tylko pisac przeklenstwa ZAWSZE z kropkami albo do polowy, ignorowac prowokujących baranow itp :P A do tego tez gram na infernie! :D
A jeszcze sprawa, czy cie typo nie wywali xD? jezeli nie, to ja bym bral napewno ;)
Zalatwiamy to przez allegro, i gosc od razu mi kupuje rk. :) gdyby co, to razem mozemy pyknac gdzies :D
Ja bym uważał, możliwe ,że konto botowane i za jakis czas jak będzie mass ban to delete'a dostaniesz i po pieniążkach.