Witam, mam takie pytanie, a mianowicie czy da sie wbic paladynem ok. 80lvl'a na paccu bez skillowania w 25dni, mam na wydatki 100k. prosze o napisanie gdzie od jakiego do jakiego lvl'a itd. z gory dziekuje.
Wersja do druku
Witam, mam takie pytanie, a mianowicie czy da sie wbic paladynem ok. 80lvl'a na paccu bez skillowania w 25dni, mam na wydatki 100k. prosze o napisanie gdzie od jakiego do jakiego lvl'a itd. z gory dziekuje.
Ja nie wiem jak wyobrażasz sobie wbicie pallem (!) 80 lvla bez skilli.
lipa, poświęć przynajmniej 5 pełnych dni na skill, wpadnie ponad 60 to możesz już coś próbować.
zaden z waszych 3. postwo niejest do tematu, wiedz na przyszlosc prosze nabijajcie sobie posty w innych tematach , z gory dziekuje :)
a co chciałbyś usłyszeć? Tak wbijesz 80lvl w 25dni. Będzie to męczarnia, co 5 hit może trafisz a i tak będą one tak do dupy ze godzinami będziesz wbijał lvl. Jak ktoś wyżej Ci zaproponował - 1dzień skillasz + 24 expisz = epic win
to odpisze ci na temat.
nie
Oni dali ci dobre wskazówki, lecz skoro ich niechcesz to już twój problem
albo bierz mace i trzep roty
srsly co za ludzie xd
Poświęć jeden dzień na wbicie tego 60-65 skilla to jak przymaniaczysz trochę to dasz radę, ale pamiętaj warto wbić te skille bo może i jeden dzień w plecy ale ja później od 10-20 lvl lvl wbijałem z 15 minut na faccu, bez skilli mógłbym o tym co najwyżej pomarzyć. W teorii może i tracisz czas ale w praktyce nie.
Da radę ale nie w takim czasie obawiam się , na moich skryptach robiłem palka od 0 nie skilując w ogóle i na 60lv~~ wpadał 85 dist sam~~ więc o skillowanie tutaj bym się nie martwił
Wbij przynajmniej 55- max-60 skila. To zaledwie 2 dni a zmienia dużo. Potem na pełnej k**wie expać. Palek do tego jest najlepszy.