Zagrałby ktoś na arcanii od 0? Tak żeby poexpić popekować itd. Bo samemu mi się nie chce. Jakby coś to ja już sobie powoli rooka przechodzę, jakby ktoś był chętny to pisać nick w tym temacie ;)
Wersja do druku
Zagrałby ktoś na arcanii od 0? Tak żeby poexpić popekować itd. Bo samemu mi się nie chce. Jakby coś to ja już sobie powoli rooka przechodzę, jakby ktoś był chętny to pisać nick w tym temacie ;)
jest od tego przyklejony temat tam zapytaj
http://torg.pl/showthread.php?340888...odzin-i-gildii
ja mogę zagrać, ale na Aurorze, nowym serwerze.
@up
Ale on szuka ekipy na Arcanii, nie na waszej Aurorze x2...
ale aktualnie większość osób z tego forum (zapewne wszyscy) którzy w tym momencie nigdzie nie grają (a niektórzy i grają) czekają właśnie na te nowe servery 2x i będą grali na eu. moim zdaniem kolega jak chce grać to powinien się dołączyć do nas
taa tylko w tym rzecz, że ja nie chce x2 bo to lipa trochę, poza tym ja na razie bym pacca nie kupował bo kasy nie mam, a zgaduję, że pierwsze 2 tygodnie ludzie sobie po 60lvle wybocą na paccu
W sumie to ja mogę się przyłączyć :)
A może przyłączyłbyś się do nas na Pandori ? :D Gildia "Anonimowi".
nie ma sensu grać na arcanii ;>
nie polecam z wlasnego doswiadczenia i znajomych tam zaczynac zaraz hunta dostaniesz za nic.... Od znajomego jeden z szych na servie zabral yala legi bo akurat palladyna robil :)