Elo, wchodze dzis na lola i patrze a tu 500 rp ... Dawali ostatnio za cos? Czy to jakis bug?
Pisalem do masy ludzi ale wszyscy mowili ze oni nie dostali....
Patrzylem na stronie i tez niczego nie znalazlem.. Ktos z was tez dostal?
Wersja do druku
Elo, wchodze dzis na lola i patrze a tu 500 rp ... Dawali ostatnio za cos? Czy to jakis bug?
Pisalem do masy ludzi ale wszyscy mowili ze oni nie dostali....
Patrzylem na stronie i tez niczego nie znalazlem.. Ktos z was tez dostal?
Aż specjalnie wszedłem aby zobaczyć i ... nic nie dostałem. Nie wiem czy sobie jaja robisz jeśli nie to zazdroszczę i czekam aż mi pojawią się jakies boosty lub rpki.
Eee obawiam sie ze juz wiem ocb ;d mialem 200 refow, przeszedlem na nowy system dostalem 50k ip... i zajmuali mi wszystkich chempow kupionych za te ip + rzeczy kupione za te 10k riotow ;d skonczylo sie refowanie ;d
Jak wbijesz 3lvl czy coś (nowsze konta) to dostaje się teraz 500 rp zawsze
@down
Nie było cie?
Refer-A-Friend Access Suspended
Due to a high level of suspicious referral activity on your account, we have revoked your access to the Refer-a-Friend program. We have also removed content from your account matching the value of the rewards you gained through the Refer-a-Friend program. In the case of active IP boost rewards, we have removed content based on the average amount of bonus IP earned per boost.
;d Chociaz zmiana name zostala
mam ważne pytanie, co się stanie, jak odebrałem nagrody za tamten system, a przejde na nowy?
Dostane jeszcze więcej fajnych rzeczy? Czy zajebią mi to co kupiłem za to co dostałem?
jak moga zajebac ci cos co wlasciwie im "ukradles" , chyba ze prawidlowo robiles refery to nie - nie moga ci zajebac
prawidlowe jest raczej zapraszanie nowych uczestnikow do gry. Wydaje mi sie ze nie powinni cie zlapac o ile nie robiles tych refow po 2.0 , wydaje mi sie ze momentu jego wprowadzenia maja jakis wglad na osoby z duza iloscia refow zrobionych w krotkim czasie