Elo, dostałem bana za bota i widzę, że mogę się odwołać. Jeden jedyny raz używałem bota na tym koncie, jak wbijałem 8 lvl, ale to było z 2 miechy temu. W każdym razie chciałbym spróbować się odwołać i prosiłbym o jakiś wzór czy coś :]
dzięki z góry
Wersja do druku
Elo, dostałem bana za bota i widzę, że mogę się odwołać. Jeden jedyny raz używałem bota na tym koncie, jak wbijałem 8 lvl, ale to było z 2 miechy temu. W każdym razie chciałbym spróbować się odwołać i prosiłbym o jakiś wzór czy coś :]
dzięki z góry
jak dostales automatycznego bana to nie ma szans sie odwołać.
Osobiscie dzisaij poleglem na wszystkich liniach. Zbanowali mi 8 z 12 sdkrów (w tym 70 sorca), i 4 z 5 bot knightów (80-100lvle)
Pierdole i nie gram :D
jak uzywales bota to sie nie odwolasz i juz
chyba mogę ;dCytuj:
If you are convinced that the entry in your criminal record is not justified and you did not violate a Tibia Rule, you can write a formal complaint to customer support. You can do so by sending an email to [email protected].
@up
masz taka mozliwosc ale i tak tego bana ci nie zdejma. Nie wazne co im nasciemniasz i tak nie zmienia zdania na 99%
Teoretycznie można się odwołać i była nawet sytuacja, że kilkadziesiąt kont zostało odbanowanych. Jeśli jednak używałeś bota to jestem niemal pewny że odwołanie nic nie da.
Wiesz że używałeś bota i chcesz się odwoływać ? Pomyślało 4k osób...
No to znajdź jakiś program, który jest legalny w świetle praw tibii i który ingeruje w klienta i napisz, że go używałeś..
No nie wiem może jakiś program do screenów kiedy wskakuje lvl to robi ss? Dobry argument to połowa sukcesu ;)
Dlaczego nie delete? Za bota powinien być insta delete i bez gadania i odwoływania.
Musisz byc ostro glupi zeby nawet pomyslec ze cie odbanuja :D
Nie ma szans .
Nawet czasu nie marnuj .
Uzywales bota to teraz musisz cierpiec
pewnie jest delete tylko jest napisane ze zbanowany do czasu usunięcia postaci
Trzeba było nie urzywać bota, teraz są skutki hehe... Urzywałeś bota i ten fakt wystarczy, więc wątpie czy się odwołasz. Przykro mi.