-
Blackberry bold 9000
Witam, mam problem Torgowicze. Mianowicie.. nie ładowałem swojego blackberasa przez jakieś 2 tygodnie. Dzisiaj chciałem go podładować to jedynie świeci sie czerwona kontrolka po czym zgasa i nic sie nie dzieje. Nie da się włączyć. Miałem też tak kiedyś i udało się go włączyc.. jest jakiś specjalny sposób na to? Na pewno nie jest zepsuty.
-
a jak wyjmujesz baterie i wsadzasz to dzieje się coś?
-
Nie. Jedynie gdy odepnę kabel i znow go podłacze to świeci się czerwona kontrolka w prawym gornym rogu.
-
ja bym chyba przeinstalować softa..
jeżynki się zawsze włączają po wsadzeniu baterii i tak powinno być, jak tak nie jest - coś jest nie tak
nie ma innych sposobów na włączenie fona oprócz tych 'normalnych'
ale to ja.. :)
no i druga opcja: bateria ci padła na amen
-
sprobuj zostawic przy ladowarce na troche dluzej, czasami zanim telefon da znaki zycie potrafi minac pol godziny.
-
Ja z BB też tak miałem dużo razy to pomagało zostawienie go na parę godzin i potem się dało go włączyć, ew. jak nie zatrybił to przełożyć baterię. Chyba, że skatowana ostro bateria to może być do wymiany.
-
Dzisiaj podłączyłem go do komputera to cos sie zmienilo ;>. Raz miga po prostu czerwona lampka po czym zgasa i pojawia sie białe tło z baterią która sie niby ładuje. Mam nadzieje, że nie długo sie włączy
-
mam ten sam problem. Rozwiązałeś go jakoś ?