Dlaczego nikt juz nim nie gra? Ogolnie to discuss o tej postaci, ktora jest swietna jak dla mnie.
Wersja do druku
Dlaczego nikt juz nim nie gra? Ogolnie to discuss o tej postaci, ktora jest swietna jak dla mnie.
Jak dla mnie to xerath jest w porządku, jak się troche nafeedujesz to squishy pada na combo, duży zasięg spellów i niezły dmg, możesz siedzieć w krzakach i spamować ile wlezie, w team fightach jak dobrze się ustaswisz to możesz dużo namieszać ;d
bo latwo go kontrowac (chyba) ale ahri go bije :P no i same skil szoty ma. a tak to nadal spoko jest :D
Zwlaszcza E jest skillshotem, czy ty jestes takim debilem czy udajesz ? XDXD :DDDD:DDD
bardzo silna postac, w polaczeniu z champami posiadajacymi aoe cc (leona, mumu, galio) robi dziki rozpierdol ale trzeba miec bardzo dobry positioning, to jest chyba jedyny caster tak bardzo zalezny od positioningu, 100% viable w kazdym razie
Nie grają nim, bo stosunkowo sporo trzeba myśleć, lol. Ludzie wolą się nie wysilać.
Ja bardzo lubię Xeratha, ma potężny dmg w midgame, poza tym imo stun nie jest badziewny, tylko wręcz zajebisty. Poza tym na lane jest silny; i dobrze mi się nim gankuje. W zasadzie jest moim ulubionym ap carry.
Z maną nie mam aż takich problemów, poza faktem, że potrzebuję doranów i blue, ale tak jest z większością i tak.
prawda, wiele miałem gier gdzie grałem nim, kolega alistar jungle i w tf flashował w 3enemy, a ja ulti na W i spamuje te Q jak pojebany. polecam, nie mam pojęcia czemu nie grają nim, ja teraz chyba powrócę do niego
Moim zdaniem jest mocny ale jednak dużo zależy od składu teamu, nie do końca może polegać na jedynie swoim stunie. Ale ściąganie kogoś przez cały ekran na kombo jest piękne.
Dobry Xerath, to taki Xerath, ktory w kazdym tfie nie obrywa praktycznie od nikogo.
Ale jak juz robic takie porownania, to jest duzo o wiele lepszych champow na mida.
Oj po tym patchu i nerfie niektorych midow, bedzie jednym z lepszych obok zapomnianego branda.
nie ogarniam, nazywacie jednego z najlepszych casterow w grze gownem lub przecietnym
Xerath imo duzo stracil po bugfixie jego stuna, ale wciaz jest spoko, a bedzie jeszcze lepszy bo ahri dostaje mega nerfa, galio tez cos i pare innych midow.
moim zdaniem tf i xerat to dwa najlepsze midy
mozecie mnie hejtowac