Mam pytanko Czy dam rade z eq : soldier helmet ; k armor ; p legi ; leather boots ; dragon shield na slimach ze skilami 43/43 ? Jak nie to gdzie mam isc :P Dzieki za odp. :)) pozdrawiam (jestem swiezak wiec sie nie czepiac)
Wersja do druku
Mam pytanko Czy dam rade z eq : soldier helmet ; k armor ; p legi ; leather boots ; dragon shield na slimach ze skilami 43/43 ? Jak nie to gdzie mam isc :P Dzieki za odp. :)) pozdrawiam (jestem swiezak wiec sie nie czepiac)
Dać radę to dasz tylko pytanie jak długo?
Aż ci się mana skończy czyli w twoim przypadku to będzie szybko : D
Najlepszym rozwiązaniem będą rotworny
Mi sie wydaje, ze najlepiej to wbic z 65 skille, ogarnac jakis k set, crusa, vampirke i mozna leciec ;P
Rotwormy można spokojnie bić do 55 z Knife.
Na slimy kompletnie nie ma sensu w Twoim przypadku.
Minimum to 50 shieldingu oraz full eq/close enought
tak jak koledzy wyżej, slimy z takimi skilami cie zjedza, najlepiej roty, dwarfy lub ew. mieszać(czesta sytuacja w kopach). Mozna tez probować minosy ale to juz wieksze kombinowanie a nam nie o to chodzi ;p
ja do 65 cluba skillałem na dwarfachi crowbarem i starczały na dość długo. Imho można na nich nawet i do 70 ciągnąć i dopiero zmienić na slimy/cyce, gdzie ja preferuje to 2
Na rotwormach, atakując knifem, na full def, przy skillu 55-60 jeden rotworm wystarcza na około 8 minut. Z własnego doświadczenia wiem. Tak więc generalnie do skilla 60 nie ruszał bym na Twoim miejscu slimów.