WTF, Servery nie dzialaja a po wpisaniu thereisnourflevel mozna sie zalogowac :D Jakis easter egg czy jaki shit.
Wersja do druku
WTF, Servery nie dzialaja a po wpisaniu thereisnourflevel mozna sie zalogowac :D Jakis easter egg czy jaki shit.
u mnie to strona nie działa i nawet nie można wcisnąć przycisku "graj" po odpaleniu LoL'a
#strona działa ale reszta tak samo
Znaczy jak gdzie to wpisać ?
też potwierdzam że działa
Odpal lunchera, kliknij na nim i wpisz.
Możę coś źle robie ale nic mi tam nie działa :L
Tam gdzie macie przycisk play, kliknijcie obojetnie gdzie na luncherze i wpisujecie, bez capsa.
Mi tam działa, niezłe :d
Fun trivia:
Dawno dawno temu, jeszcze przed wprowadzeniem obecnego launchera istnialo cos takiego jak konami code zeby obejsc "server offline" albo "server busy" - polegalo to na wcisnieciu lewo prawo lewo prawo gora gora dol dol 3 4 (czy jakos tak) i magicznie odblokowywal sie przycisk play - jezeli serwery byly offline, to zwyczajnie nie pozwalalo sie zalogowac ale omijanie busy czy offline bylo w normie. Potem riot to usunal i ludzie znalezli (jako ze launcher troche bazowal na IE) wcisniecie ctrl + f afaik i wpisanie odpowiedniego javascriptu, ktory tez zmienial status serwera na online i pozwalal kliknac play. Wraz z nowym launcherem zostalo to naprawione ale z tego co widze ludzie wypracowali cos nowego i teraz jest thereisnourflevel ;d