-
Klawiatura
Siema
Postanowilem kupic nowa klawiaturke, od zawsze uzywalem najnormalniejszych ze sklepow z okolicy, ale ostatnio bardzo mi przeszkadza to ze nie mogle znalesc klawiszy gdy siedze po ciemku. Postanowilem zakupic klawe z podswietlanymi klawiszami. No i co znajduje to modele od 150 zl w gore. Jak dla mnie jest to juz spory wydatek dlatego chce wydac kase jak najlepiej. Poleccie mi jakas klawe w dobrym stosunku cena-jakos. Zalezy mi tylko na tych podswietlanych klawiszach wlasciwiwe , ale jak juz tyle kosztuje to moze i znajda sie jakies fajne bajery. Klawiatury uzywam do grania w jakies gierki ,czasami cos tam koduje czy pisze teksty , nic w wiekszych ilosciach - no moze te gry lole i inne skyrimy. Podsumowujac szukam modelu z przedwszystkim podswietlanymi klawiszami w jak najlepszym stosunku cena-jakosc. Fajnie by bylo gdyby byla mozliwosc zakupu jej na morele.net gdyz planuje tez tam zakup innych akcesoriow. Z gory dzieki.
-
Na twoim miejscu kupilbym ta http://www.morele.net/klawiatura-tru...-17364-410737/
dlaczego? jest podswietlana, nie za duza i prosta, no i nie jest droga. Uwierz mi nie oplaca sie kupowac drogich klawiatur razara, steelseries czy innych gejmingowych marek ktore kosztuja po 150zl+, nie roznia sie niczym od tych tanszych no i jak Ci sie zaleje to bedzie mniej szkoda.
-
Ja do takich zastosowań nam klawiaturę za jakieś 10zł od kilku lat i działa. Podświetlenia nie ma ale da się zrobić. Jak nasz biurko na kompa to jakieś diody nad półka na klawiaturę zasilane z usb czy coś i happy. Jest to inwestycja(chociaż nie taka droga) ale każda następna klawiatura może być tania a lampa działać będzie
-
Razer lycosa imo najlepsza. Miałem, ale się zepsuła (Z mojej winy). Również mogę polecić sidewinder x6, mam teraz, jedyną wadą w sumie jest to że po ponad roku z klawiszy asdzc zdarła się farba i nie widać literek. Ale to raczej nie problem.
Obie klawy są chyba w okolicach <250zł. A przynajmniej były.
Tyle odemnie, imo to jest najlepszy stosunek cena/jakość ;d Jak za dużo to cokolwiek co świeci... (Chyba że przez 1,5 roku wyszły jakieś nowości o których pojecia nie mam).
-
-
dzieki wszystkim temat do zamkniecia