-
Odtwarzacz do muzyki
Witam :D Chcialem ostatnio zakupic sprzet cos w stylu iPoda touch tylko do sluchania muzyki w dobrej jakosci i aby mial jakies EQ ktore samemu mozna sobie ustawic (cos jak w winampie/creative) no i tez wazne aby mogl obslugiwac sluchawki tak ok. z 250ohm no i aby byl na akumulator ktory by dlugo trzymal :D jest takie cudo gdzies?
-
Mam pytanie, po co Ci equalizer?
Przeciez to jest chyba najmniej uzywana funkcja wszechczasów, no ale jak chcesz ;d
iPod mini ma equalizera
-
eq musi byc lol :P w ipodach sa equalizery tylko typu "wiecej bassu" "vokal" itp. a mi chodzi bardziej o to abym sam mogl ustawic sobie bass/mid itd xD do tego musi byc w stanie obslugiwac sluchawki z 250 ohm :P slyszalem o jakis boosterach niby ze sie podlacza to do mp3 playera i do tego sluchawki no ale jak to dziala to nie wiem xD
-
Pentagram volt lub cokolwiek na tym chipie. Powinien mieć eq z własnymi ustawieniami(vanquish r pocket miał) oficjalnie działa 72h iirc i jakość powinna być zadowalająca. Niższa niż od jabłka pewnie a i lepiej nawet się da ale nie jest zbyt drogi, obsługuje karty pamięci i jest energooszczędny. Jakbyś chciał wydać dużo więcej to może jakiś walkman(chociaż z nimi doświadczenie nam tylko w postaci telefonu).
-
a co sadzicie o FiiO E17? to sie jakos podlacza do iPoda i dziala? :P