Mam 80 palka, eq; zaoan helmet, paladin armor, yalahar legi, mms, bohy, assassin stary, Moje pytanie brzmi, czy dam radę expić na wrl na Demonie? Mam się liczyć z wielkim waste czy przy odrobinie szczęścia wyjdę na plus?
Wersja do druku
Mam 80 palka, eq; zaoan helmet, paladin armor, yalahar legi, mms, bohy, assassin stary, Moje pytanie brzmi, czy dam radę expić na wrl na Demonie? Mam się liczyć z wielkim waste czy przy odrobinie szczęścia wyjdę na plus?
Radę dasz, bierz po 1, jeśli pacc to utori san + stone shower / facc same stone showery. Na demonie jest loteria ale osobiście myśle że waste aż Ci nie spadnie np g arm lub coś w ten deseń
na demonie z pułapką powinieneś wynieść profit , nie napisałeś jakie skille bo może enchantry były by lepsze
Tylko jak bedziesz pierwszy resp wybijał to uważaj bo na 80 lvl to łatwo o niespodziankę ;d
Przy dużym szczesciu tak - wyjdziesz na plus. Jak to ktos wyzej napisał, Demona to loteria
Hunciłem tam na 120 lvl z 96 distem i raz był spory profit, raz na granicy waste, różnie
Z pułapką to ma niewielkie znaczenie, gdyż jak ktoś posiada wiedzę jak należy takową pułapkę ustawić, to warlock nie kontratakuje swoimi spellami i waścisz praktycznie 0 potów, jedynie na dobitkę polecałbym zakładać assassinki... zabijanie trwa po prostu odrobinę dłużej a profit praktycznie murowany.
a druidem tam sie opyla?waste czy profit?
To ja sie podczepie do pytania:D mam 83 pala zwykłego skile 90 na 75 eq takie jak @up stać mnie na kupno max 600 assasinek opłaca sie wydać tyle na ssasinki czy przy tak małej ilości oplaca sie tam pójść?
Niekoniecznie.. Z enczantów też będzie dobrze, a i waste mniejsze przy słabszym loocie.
Co do loota to zawsze powinno coś spaść i profit powinien być - teraz pytanie czy lekki czy duży. Po kilku huntach się wczujesz i Ci się spodoba więc bardzo polecam je.
Zależy czy złapiesz jakieś tanie sd w markecie czy sam je zrobisz.