Witam, prosiłbym o podanie paru przykładów expowisk dla RP 42 lvl skille 72/60 (mam w planach poskillowac :D) z niewielkim waste i dobrym expem
Wersja do druku
Witam, prosiłbym o podanie paru przykładów expowisk dla RP 42 lvl skille 72/60 (mam w planach poskillowac :D) z niewielkim waste i dobrym expem
Ja do 50 siedziałem na dragah yalahar. Jak chciałem kasy troche to obok mutated humany. Więc radzę dragi yalahar lub darashia a od 50 lvl wyrmy bieżesz kusze na 50 lvl power bolty i jazda na libery bay wbiłem tam narazie 83 lvl no ale lepsze to niż nic :D
Dragi yalahar lub darashia.
Cmentarz - zombie, nightstalkery.
Magiciany na yalahar tez sa fajne. :D
@up
jak juz to od 55, power bolty sa od 55.
Ja na tym levelu klepałem mutated raty tylko miałem 92/80.
Ładnie leciało na zielonej nawet czasami do 200k/h jak sam siedziałem.
Sorry faktycznie 55 no ale 5 lvl w tą czy w tą :) w sumie mój błąd sorka.
a jakieś miejsca gdzie nie ma botów ?:P
tam gdize nie ma botow?
kanaly thais...
Task na piraty, zrobisz 3 taski to będzie jakiś 55 lv i 800k profitu.
A ja od siebie poradzę starą zapomnianą miejscówkowe jaką jest tartomb ;) wbijasz za tp a jak ci się znudzi to możesz na vampy wyskoczyć. Exp jak na dragach, lekki profit(zależy czy coś spadnie), nie ma botów, zawsze wolne ;)
Dla takiego palka nadaje sie chyba najwiecej miejscowek istniejacych w tibii, ale jezeli chcesz jakies bez botow to idz na drefie bic vamp hella, necro, demon skeletony (wes 1 stealth ringa, spokojnie starczy na 1-2hunty). Probleme tutaj sa ghosty, dlatego jeszcze sie tutaj boty tak nie kocą czesto ;D
treasure island (nie trzeba zadnego questu, jedynie treasure mape), dragi farmine na south side, zombie yalahar
Bo w każdym pytają albo o RP 30-50 albo o to gdzie zarobią dużą kasę. Poza tym jak taki cwany jesteś to podaj lepsze, bo moim zdaniem lepiej się pomęczyć z tym średnim expem 35-55k/h na tych piratach do 55 i potem mieć dużo kasy i odblokowane PB i gdzieś ostro nadrobić lvl niż tłuc się po miejscówkach ze średnim expem i średnim profitem.
Lepiej się właśnie nie 'męczyć' po to się gra żeby przyjemnie było chyba, co? Z resztą jest tyle miejsc gdzie można mieć dobry profit ze świetnym expem, że naprawdę, polecanie wszystkim tego samego jest bez sensu.
@
Dragi darashia
Kultyści yalahar
Nekromanci i herosi yalahar
Mutanci yalahar
Tarpit tomb -3 lub za tp ( tylko za tp uważaj, bo na bodajże drugim poziomie masz behemota)
Gówno wiesz. Nie byłeś nigdy tam jak tak. Na tarpit są dwa oddzielne expowiska na -3. Jeden jest za tp a do drugiego jest normalnie po prawej stronie tomba wejście. Ten bez tp ma dużo wampów, 1 necro i 1 bonebeasta a ten za tp z 5 vampow, 2 bonebeasty i reszta syfy jak mumie, crypty. Behe jest na -4 dopiero.