spytalem dzisiaj kolegi gdzie zarobie kase, jego odpowiedz stampory no i musial spadac. mozecie mi powiedziec cos wiecej? oplaci sie 110 edem tam?
Wersja do druku
spytalem dzisiaj kolegi gdzie zarobie kase, jego odpowiedz stampory no i musial spadac. mozecie mi powiedziec cos wiecej? oplaci sie 110 edem tam?
Bedziesz mial tam zwrot ale bez rewelacji. Ja swoim 115~ msem robilem tam chyba 150k/h expa bez zielonej staminy a z samej kasy sie za mf zwracalo, czasem spadnie jakis k arm czy tam small topaz. W sumie zalezy tez po ile cenia sie u ciebie na servie itemy na mounta (talony,hollowy,horny) moze za to jest dobra kasa i dlatego polecil ci tamten exp
z stone showerow czy po 1?
raczej po 1, stampory bija z mocnego exori i mysle ze 2-3 byłoby w stanie zabic 110eda biorąc pod uwagę backspawn
wlasnie tam poszedlem spokojnie daje rade po 4 z showerow ale resp nie wyrabia wiec chyba po 1 zaczne;/ jakies inne propozycje co do zarobku?
Wyrmy 4ever , exp ok kasa swietna
Myślę, że równie dobrym zarobkiem będzie sphera dla druida.Tylko byś musiał.mieć jakiegoś znajomego co soile ci sprzeda.
no nie wiem,czy wyrmy dobre kiedys jak gralem to 80 lvlem tam niezle profity ciagnalem a teraz mam 110 i rzadko kiedy cos leci. co prawda z samych scalo i kasy mam PRAWIE zwrot ale rzadko kiedy leci cos ponadto, ew czasem jakas draconia. A co do sphere to nie ma opcji zeby resp wyrobil musze czekac, a na stamporach wyrabia jak bije po 1
Souleatery. Jak nie ogarniasz, to bij po jednym z exori flama a na pewno zarobisz. Zbierając GP to już na pewno...