Witam kupiłem dziś sobie kennena i mam pytanie lepszy jest ad or ap? i kogo dobrze kontruje i kto go dobrze kontruje? jaki build polecacie?. I porozmawiajmy ogolnie o tym champie. pozdro ;)
Wersja do druku
Witam kupiłem dziś sobie kennena i mam pytanie lepszy jest ad or ap? i kogo dobrze kontruje i kto go dobrze kontruje? jaki build polecacie?. I porozmawiajmy ogolnie o tym champie. pozdro ;)
Pod AP lepszy, ja osobiscie lubie grac nim na topie, gdzie jest bardzo mocny, ze wzgledu na swoj zasieg i bycie praktycznie niegankowalnym.
Build: buty + 3 poty, revolver, sorce, giants belt, wota, rabadon, rylai, zhonya, void/abyssal
Ad tez jest calkiem spoko jak sie nudzisz ;d 3 gry tak grałem, 3 wygrałem, ale generalnie wole tak ap, build identyczny jak up
były już 1 albo 2 tematy o kennenie.
pod ap build taki jak podał EK from Azura, kolejność zależy od przeciwnika i tego jak ci idzie.
ad się gra bardzo przyjemnie ale wiele osób uważa, że kennen jest słabym ad carry
polecam pomijac wote - zostac przy samym revolerze. Drogi item teraz, ogromny sustain masz i tak z samego revolvera - tak czy inaczej w poznym lategamie jak juz wszystko wykupimy wymieniamy spellvamp na ga. Dodam jeszcze ze warto czasami robic rabadona od razu po revolverze gdy czujesz ze nie bedziesz za bardzo focusowany i chcesz kurwic dmg