czy sa obecnie udostepnione jakies cracki do kerabota/redbota/ibota? czy all juz nie dzialaja
Wersja do druku
czy sa obecnie udostepnione jakies cracki do kerabota/redbota/ibota? czy all juz nie dzialaja
Ibot jest darmowy to po co Ci do niego crack?
I po co tam spamujesz tymi tematami, wszystko masz juz napisane tylko wystarczy poszukac...
nie. ibot juz nie jest darmowy
To sora nie wiedzialem ;p
Sobolekk od kiedy się tak interesujesz botami? Z tego co mi wiadomo zawsze byłeś im przeciwny i uważałeś, że boty to zło i powinno się to wytępić a tu proszę rozglądasz się za crackiem / botem.
bo boty to zlo, jakby ludzie nie uzywali tez bym nie uzywal, ale uzerania mam dosc
Dziwne podejście do sprawy, co Cię obchodzą inni ludzie i to co robią? A jeśli masz dość użerania to po co w ogóle grasz? Bezsensu..
ty Jezus ty to masz zryty czerep zeby porownywac tibie do reala hahahahhahahaha
nie ma zadnego cracka ktory dziala ;P
do kerabot i redbota istnieją cracki. Nie udostępniam ich dla wszystkich gdyż m mniej osób ma cracki tym dłużej one żyją proste, dlatego też inny którzy chcą się cieszyć za darmo nie udostępniają ich na skale forum :P
Nie aby się pochwalić tylko po to że ktoś napisał że takich crack'ów nie ma, a jednak są...., nie używam kerabot czy innych botów, nie gram w tibię już, ale na razie do neo,redbota,elfbota i kerabot potrafiłem zrobić sobie cracki więc na pewno ktoś takowe też zrobił.
Poza tym po udostępnieniu np tutaj cracka do kerabot autor od razu o tym wie sprawdzi jak jest omijane to zabezpieczenie i edytuje program aby usunąć to. więc po co wysyłać tutaj cracka?