Witam.
Zacząłem znowu grać w diablo 2 na battle necie i potrzebuje AKTUALNYCH poradników do postaci. Wszystkie, które widze są max z 2010r. a nie wiem czy dużo się zmieniło od tamtego czasu. Proszę o pomoc ; d
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam.
Zacząłem znowu grać w diablo 2 na battle necie i potrzebuje AKTUALNYCH poradników do postaci. Wszystkie, które widze są max z 2010r. a nie wiem czy dużo się zmieniło od tamtego czasu. Proszę o pomoc ; d
Pozdrawiam
Nic się nie zmieniło. Nadal trzeba brać ogromną poprawkę na to, że jak grasz od nowa to nie stać cię na to, żeby wkładać tak mało punktów w siłę i zręczność, bo nie masz itemów. Wszystko jak dawniej, strategie z 2010 są raczej aktualne.
nic się prawie nie pozmieniało, a na pewno nic co by wpływało na buildy
Siema a jak moge pograc w diablo dawno nie gralem gdzie sie zalogowac co pobrac? piszcie na priv tez bym pogral :)
Na początek postaraj się złożyć czarodziejkę z Tal-Rasha. Z tym setem możesz zacząć chodzić na Andy i Mef runy co by zbierać potrzebne eq.
Jako następną postać polecam Hammera, świetny pod PvM. Jeżeli zaś interesuje Cie PvP i masz HR-y do wydania, to polecam Czarodziejkę 200FCR :)