Witam, zalogowałem się dzisiaj do gry, wcześniej miałem 94 ip boosty, teraz mam ich 204.
Czy ktoś jeszcze je dostał, czy po prostu jakiś bug albo jestem wyjątkowy?
Wersja do druku
Witam, zalogowałem się dzisiaj do gry, wcześniej miałem 94 ip boosty, teraz mam ich 204.
Czy ktoś jeszcze je dostał, czy po prostu jakiś bug albo jestem wyjątkowy?
Nic nie dostałem oprócz 10 które rozdawali wszystkim. To chyba znak od Boga.
Dziwnie ostatnio z tymi ip boostami. Ja dostalem najpierw 10, pozniej jeszcze 4, choc nigdy np. referali nie robilem. Kumpel dostal 10 pozniej jeszcze do tego 12, inny znajomy 8. Ale 100? ;) Chyba nie masz co rozpaczac koniec koncow.. :)
Lol, ostatnio też moi koledzy dostali a ja nie :( Choć wszyscy z nas dostali po te 10 jak rozdawali, nie wiem co się dzieje ;/
U mnie jak było zero tak dalej zero.. ;x
Kurwa, pewnie niektóre z nich są moje, bo reedemowałem 12 i od 2 tygodni ani widu ani słychu ;//
Przez chwile myslalem, ze to za tego buga zgloszonego, ale na maila nic nie dostalem wiec odpada.
Przegralem wczoraj jedna gre to z 204 zrobilo sie 213, przelogowywalem sie kilkukrotnie.
Do konca mojej gry w lola tego nie wykorzystam :p
Wydaje mi się że to są jakieś bugi. Kiedyś pamiętam dawali 300rp dla każdego kto wbił 3 lvl. Ja jako jedyny ze wszystkich znajomych nie dostałem i rozkminiałem o co chodzi. A po jakimś czasie dostałem 2k rp za rzekomego buga na moim koncie którego nie było i od tego czasu mam non stop za darmo przenoszenie się na inne serwery, już 2 razy to wykorzystałem i dalej mam :d. Także wydaję mi się że takie bugi się zdarzają : p. Nie zostało ci nic innego prócz próby wykorzystania tego boosta : D
Zalogowalem sie wlasnie - IP boost na 64 winy :d
miałem zero, dostałem prawie 400
o co chodzi?
edit@
dzisiaj juz mam 195, dziwne XD
trzeba korzystać dopoki sa XD
Powie mi ktoś gdzie to sprawdzić? :D
ja miałem zero i mam cały czas zero, też chcę : (