Elos, krótko i na temat: najlepsza podkładka mod myche do 100zł, koszty przesyłki przeboleję. Nie obchodzi mnie, czy to będzie rejzer, rokat czy tesco quality, ma być dobra, rozmiar a3, najlepiej bez żadnych żelów i tego typu bzdetów.
Wersja do druku
Elos, krótko i na temat: najlepsza podkładka mod myche do 100zł, koszty przesyłki przeboleję. Nie obchodzi mnie, czy to będzie rejzer, rokat czy tesco quality, ma być dobra, rozmiar a3, najlepiej bez żadnych żelów i tego typu bzdetów.
hmmm, nie orientuję się jaki to jest rozmiar a3 ale jeśli to jest taka sama skala jak w przypadku kartek to a4 jest podstawowa a a3 chyba większa
ja osobiście mógłbym polecić razer goliathus- ponad dwa lata mam taką i jest w dobrym stanie mimo intensywnego użytkowania plus żarcia przy kompie
spokojnie dostaniesz taką za mniej niż 100 zł
Steelseries qck+, mam ja 3 lata, w ogole nie widac sladow uzytkowania, jest jak nowa, wytrzymala i dobrze sie na niej gra
steelseries qck, sa mini, plus, heavy, zalezy jaka chcesz grubosc i wielkosc, ja mam obrus na pol biurka tobie styknie pewnie qck+
a jeszcze jedno pytanko. czy żeby podkłada dobrze śmigała trzeba ją myć co jakiś czas? nie można stawiać gorących rzeczy itp?