Witam poszukuje dobrego miejsca do skillowania na moku koło thais
tak zeby malo ludzi sie przewijalo i malo pk biegalo
podajcie jakies miejscowki dobre gdzie moge spokojnie postawic monka i skillowac ;]
Wersja do druku
Witam poszukuje dobrego miejsca do skillowania na moku koło thais
tak zeby malo ludzi sie przewijalo i malo pk biegalo
podajcie jakies miejscowki dobre gdzie moge spokojnie postawic monka i skillowac ;]
Poszukaj dobrego miejsca na nabrzeżu.. od razu rybki będziesz miał, ja polecam miejsce jak się idzie na OF, to zaraz za dragiem idziesz na północ, mijasz cave z guardem i na północy jest skrawek.. są chyba ze 4 snejki, idealny do trejna. Lub sikret spot w thais.. na trolami
Dawno nie grałem, ale te 3-4 lata temu to się stawało na jakimś zadupiu na Fibuli i skillowało do oporu. Ewentualnie gdzieś w dziurze gdzie jest Battle Axe Quest.
#
To może dziura z Dead Archer. Jednak zamiast iść w dół do questa idzie się w górę i w lewo, aż do końca długim korytarzem. Jest tam dość spore pomieszczenie, gdzie są chyba ze 3 rotwormy (czy jak to się tam zwie). Raczej mało kto tam zagląda a jeśli już to 8-10 lv.
@up
tutaj byłem i noobi czesto tu zagladaja;/
Bardzo dobrym miejscem na afka z monkiem jest Greenshore. A szczególnie zachodnia część. Wyskillowałem tam dosyć dobre skille knightem, i przyznam szczerze że nigdy nikt mnie nie spotkał. Było to przy wodzie, więc rybki zawsze są.
Albo MOLT (czy jakoś tak) nie jest to obok thais ale jak się zaszyjesz głębiej, to nigdy Cię nikt nie znajdzie. Ewentualnie stare Mintwallin na samym dole, skilowałem tam baaardzo długo.
Może white flower temple?
W thais schodzisz do kanałów bierzesz picka i tam na battle axe quescie skillujesz są chyba 3 raty siedziałem w tej norze z 5 dni to nikt nie wlazł :D
ruiny na poludnie thais obok cycow
Świątynia na południe od Thais :)
Tylko pick musisz mieć... schodzisz na dół i w prawo - respią się tam slime, raty, bugi itp.
Dobre miejsce :)
na południe, gdzie jest cave z batami to idziesz do samego końca.