Witam gosciu ciagle klnie na globalu co wyslac do cipsoftu ktory rodzaj bana ? moglby kto dokladnie opisac ? co i jak ? i ktore to jest okno i jak sie zwie ;P? i czy trzeba jakies zdjecie poslac czy co?
Wersja do druku
Witam gosciu ciagle klnie na globalu co wyslac do cipsoftu ktory rodzaj bana ? moglby kto dokladnie opisac ? co i jak ? i ktore to jest okno i jak sie zwie ;P? i czy trzeba jakies zdjecie poslac czy co?
Klikasz prawym na jego wypowiedź i reportujesz, wszystkie kategorie , co i jak są tam podane. Jeśli przeklina po polsku to musisz przetłumaczyć.
ale dac to pierwsze report character czy czy statement i ktora opcje tam wybrac niby ?
Report statement -> insulting.
W pierwszym okienku przetłumaczasz na angielski to co on powiedział (oczywiście jeśli nie napisał tego po angielsku).
W drugim musisz wpisać jakiś komentarz. Najlepiej wpisz po prostu "Cursing." czyli przeklinanie.
Potem po prostu dalej i send.
jak ty grasz w tibie, jak ty podstawowego angielskiego nie znasz x.X
Bo kupił chara jakiegoś i zakłada 100000 tematów na torgu z pytaniem jak grać.
@topic
Mi się wydaje, że i tak cipsoft wszystkich takich raportów nie rozlicza, czasami mam status "rejected" na ewidentnym "insulting" statemencie
Podałeś przykłady wieloznacznych słów. Kurwa to może być równie dobrze dziwka, a fuck ma zbyt wiele kontekstów. Pisałem setki razy "I don't give a fuck", "spierdalaj" i NIGDY nie dostałem notki za takie wiadomości mimo że są wulgarne.
Nie ma punktu w regulaminie który mówi że używanie wulgaryzmów jest nielegalne. Jeżeli jest, to się na niego powołaj.
Ale przecież do takiego f.ck jeszcze się można odwołać, tutaj ktoś chyba kiedyś pisał że dostał za _|_ no to jest parodia moim zdaniem dawniej gdy byli gm zamiast tego systemu to jakoś lepiej to wyglądało
Mi kiedyś jakiś typ na bocie zasypał dp a miałem jakiś cenny przedmiot to napisałem "fucking noob" i dostałem bana na 7 dni ale sie odwołałem i mi dali unbana bo im wyjaśniłem wszystko nawet mi pacca oddali 3 dni^^
ja dostałem 3 notki za f u ...