Jest jakas postać która gra się podobnie do Jaxa, czyli duże obrażenia, szybkie ataki i szybkie znalezienie się przy przeciwniku, tak jak ma Jax z Q. Zastanawiałem się nad nocturnem, spełnia te wymagania które napisałem? Czekam na propozycje
Wersja do druku
Jest jakas postać która gra się podobnie do Jaxa, czyli duże obrażenia, szybkie ataki i szybkie znalezienie się przy przeciwniku, tak jak ma Jax z Q. Zastanawiałem się nad nocturnem, spełnia te wymagania które napisałem? Czekam na propozycje
Schaco ? ;>
Szybka niewidzalność i już jesteś za gościem, szybkość jak i dmg ma bardzo dobry.
yi spełnia te wymagania ;d
@down
nie podałeś tego w kryteriach, poza tym na każdego możesz złożyć atmoga i już bedzie ok xd
Shaco jak i Yi sa dość papierowi, Jaxem mogę stać i wymieniać ciosy
irelia, noc, leesin, wukong(ten niema duzego speeda ale ulti jest fajne) ;d.
akali.
Shen- ze wzgledu na dasha, bycie tanky, robienie dużo dmg i świetne ganki w 4 na bocie np.;
Wukong z dashem, fajnym skillem do ucieczki i kozackim ulti w tf;
Lee sin- dash'e, tarcze, slowy, podrzuty + energia jak shen;
Irelia- true dmg,dash,stun/slow zależy.
Wszystkie te postacie są podobne do jaxa, głownie ze wzgledu na dasha, bycie tanky to podstawa na nich więc nie są to papiery.
Co do nocturna to jest dobry, doskok ma po 6 z dużej odległości, nie tak jak insta taunt/irelia stun lecz dobry do ganków. jeśli chcesz grać nim na topie to raczej sie nie nadaje, moim zdaniem za dużo many potrzebuje w early chociaż, pushuje linie i nie jest zbytnio tanky( może po mallecie).
Moim zdaniem Xin zhao powinien przypaść ci do gustu.
Zdecydowanie irelia i wukong. Zresztą, popatrz na postacie z dashem, bo to jest Twoim głównym kryterium + żeby robili dmg, a większość robi.
Mowie Ci Akali, masz az 3 dashe :D
co mu z tych dashy jak w tf nawet z rylaiem i jakims tam hp( nie wiem dokładnie co sie składa) jest rozjechana przez oracle albo 1 stun... a taki shen/irelia wpierdoli sie w carry i nakurwia aa z 3000zycia i 200resistami... sam gościu napisał, postać stoi i robi dmg i szybko atakuje -.-
Phanteon, shaco (to co, że papier jak jesteś sfeedowany to przeciwnik ucieka a shaco ma 20% do ataku od tyłu), yi (sfeedowany też kozak), hecarim, trynda.