cześć mam takie pytanie.. gdy odpalam klienta pod otsa np. klient 8.6 a potem chce wejść na rl te 9.52 (czy coś) to mi kasuje wszystkie ustawienia... i tu moje pytanie jak się robiło by nie kasowało ich.
; <
:D
Wersja do druku
cześć mam takie pytanie.. gdy odpalam klienta pod otsa np. klient 8.6 a potem chce wejść na rl te 9.52 (czy coś) to mi kasuje wszystkie ustawienia... i tu moje pytanie jak się robiło by nie kasowało ich.
; <
:D
bodajze oddzielne dyski np C i D albo jakis plik sie zamienialo ( tego nie jestem pewien)
Najprościej - kopiujesz Tibia.cfg z folderu Dane Aplikacji/Tibia (to też zależy od twojego systemu operacyjnego) i przemieniasz hotkeye za każdym razem jak potrzebujesz zestaw do innego klienta. Jeżeli szukasz metod, które pozwolą spontanicznie zmienić zestaw hotkeyów, to poszukaj w tematach na kolejnych stronach gdyż podobna sprawa była niedawno omawiana.
ustaw hoty/opcje na rl i skopiuj "Tibia.cfg"
wejdź na otsa ustaw hoty/opcje i skopiuj "tibia.cfg" w inne miejsce/nazwij inaczej/w.e.
I w zależności gdzie chcesz grać przekładasz odpowiednie .cfg ;d
Jak dobrze pamiętam to też tak robiłem na starym kompie, ale nie wiem czy czegoś nie pomyliłem ;p