Hi
Jaki wg was jest #1 support? Mówimy o championach, a nie o graczach.
@down
Wiem, że każdy support zależy również od AD Carry, ale można pogdybać i wybrać tego "najlepszego" wg was :)
Wersja do druku
Hi
Jaki wg was jest #1 support? Mówimy o championach, a nie o graczach.
@down
Wiem, że każdy support zależy również od AD Carry, ale można pogdybać i wybrać tego "najlepszego" wg was :)
Wiesz to zalezy, kogo supportujesz :).
Ogolnie Janna wymiata ale nie do kazdego pasuje, i tez zalezy od enemy teamu :)
Moim zdaniem najlepsze to Leona i Sona gdzie dobrze użyte jej ulti potrafi wygrać tf ofc piszę o Sonie
Zagłosowałem na wszystko, bo każdy support jest dobry, tylko trzeba odpowiedniego ad carry dobrać ;_; A supportować można nie tylko tymi postaciami, np. leblanc fajny support z 2.2sec stunem i silence ;d
już minęły te czasy, gdy były najlepsze postacie, teraz są w miarę zbalansowane, ale jeśli o to chodzi to moim ulubionym supportem jest taric
Ali, janna, leona cc>all ; p
Nie bardzo rozumiem czym się kierowałeś wybierając championy w sondzie.
Jeśli już dałeś lux (lol) to równie dobrze mogłeś dać morgane, bo to są dwie prawie identyczne postacie.
Karma najlepsza, imo, blitza i Nidalee, lux, nunu, alistara bym wyrzucił bo to nie są suporty tylko ap i tanki więc nie sa supportami 0.o
Alistar nie jest supportem, ok, pojde nim na mida.
Dla mnie alistar number uno, tankowaty, fajne cc, a do tego moze latwo bronc carry w tfach.
teraz to już jest support annie lol, co nie zmienia faktu, że z 75% ad najlepiej idzie janna, a do tego robi od cholery w tf'ach, a juz taki taric nie bardzo ;d
imo Ali najlepszy, tanky, mnóstwo cc, sustain na lane, czyli wszystko co potrzeba <3