Siemanko, otóż mam konto 35 dni pacca na nim i robie sorca od zera i jak wyjde z rooka na czym expic jakie taski itp zeby jak najszybciej wbic 50 lvl?? prosze o szybka pomoc
Wersja do druku
Siemanko, otóż mam konto 35 dni pacca na nim i robie sorca od zera i jak wyjde z rooka na czym expic jakie taski itp zeby jak najszybciej wbic 50 lvl?? prosze o szybka pomoc
Najlepiej zacząć od rotów i larw obojętnie gdzie, jeżeli masz trochę kasy lub kumpli to niech pobloczą Ci ancient scaraby a jak nie to gfb i na tomby albo taski na tarantule ;)
To zależy ile masz kasy na start. Ale ogólnie jak masz chociaż ze 100k to do 13 roty, później albo larvy albo mino na darashi. Od 19lvla kupujesz sobie 1-2bp stealth ringów i ciśniesz cyklopy mistrock/edron. Na 33lvlu kupujesz woi i blessed wooden stake + kilka scarab coinów i bijesz tomby za tp, exp niezły i powinno się zwracać z vamp dustów. Inna opcja to earthy ale tam multum ludzi.
#down
Od zera zrozumiałem jako nowy char, może noobchar. Szczególnie, że masz 35 dni pacca czyli musiałeś mieć już jakiegoś chara, chyba, że przez 55dni pacca nic nie robiłeś.
napisałem, że od zeraa ten mi tu pisze jak masz przynajmniej 100k :D
do 13 trole edron (żebyś ogarnął lepszą ruzge), potem roty/larvy, przy 20 lvlu task na tarantule... ewentualnie jakiś lootbag na mino darashia.
no przez 55 dni nic nie robilem bo to konto mam od wczoraj