-
Darmowe Blessy
Witam.
Dawno nie grałem i sprawa polega na tym że miałem wykupione 5 blessów a ja logłem sobie i zobaczyłem notke o darmowych wiec chcialem sprawdzic czy aby na pewno to prawda
napisałem do npc hi>blessing i dał mi je o dziwo tyle ze na czas ograniczony...także moje pytanie może być trudne bo watpie ze ktos zna jednoznaczna odpowiedz ale czy po uplywie tych blessow te stare wykupione przepadna :P?
@down
pomogles mi dziekówka
-
npc daje te blessy przez ograniczony czas, nie na czas ograniczony.
wiem, mądrze wytłumaczyłem XD
-
Trudno powiedzieć zapewne jak padniesz to stracisz te i tamte.
-
A co to za problem jak padniesz, to szybko idź wykup te darmowe póki są...
I tak będziesz do przodu i tak..
-
geniuszu jak miałeś blessy to nie dostałeś jeszcze raz. A npc ci napisał że ci dał bo zapewne nie miałeś kupionego twista wiec dal ci twista. nie masz 2x blessów, jak padniesz to blessów nie masz i kupujesz jeszcze raz.
-
geniuszu jak miałeś blessy to nie dostałeś jeszcze raz. A npc ci napisał że ci dał bo zapewne nie miałeś kupionego twista wiec dal ci twista. nie masz 2x blessów jak padniesz to blessów nie masz i kupujesz jeszcze raz.
Bardzo mozliwe
nigdy nie napisalem ze mam 2x blessy
naprawdę nie bede mial blessow jak padne ? nie próbujesz mnie oszukac ? =.=
myk polega na tym że jestem facc magiem więc nie expie a zaczne dopiero jak kupie pacc = dopiero wtedy będzie szansa paść a do czasu pacc mogł sie skonczyć event z darmowymi blessami które myslalem ze po prostu znikna po tym czasie dlatego stworzyłem temat