Jest jakiś sposób, aby filmy z takich stron jak kinomaniak odtwarzały się płynnie w sgs2 ? Używam domyślnej przeglądarki zainstalowanej na telefonie i odtwarzają się dziwnie. Płynnie przez kilka sec, potem 1-2sec klatkuje i znowu płynnie.
Wersja do druku
Jest jakiś sposób, aby filmy z takich stron jak kinomaniak odtwarzały się płynnie w sgs2 ? Używam domyślnej przeglądarki zainstalowanej na telefonie i odtwarzają się dziwnie. Płynnie przez kilka sec, potem 1-2sec klatkuje i znowu płynnie.
zobacz przegladarke skyfire, wg mnie tam powinno byc lepiej
u mnie bez zarzutu, tez zwykla przegladarka s2
@Shany tak brandowy room. Na razie nie rootuje bo szkoda gwarancji. W dodatku jestem zmuszony korzystać z 2.3.4 Gingerbread bo mój operator nie wydał jeszcze aktualizacji do Icecream sandwich.
@top. Pobrałem operę i wszystko działa czysto i płynnie.
To że operator nie wydał nie oznacza że nie możesz mieć 4 moj operator zatrzymał sie na 2.2 w sgs pro a ja mam 2.3.6 nie tracisz gwarancji a zyskujesz to co daje ics jak dadza jakis sensowy telefon na ics'ie z fizycznym qwerty to sie przesiade a narazie 2.3.6 starcza
Wasz macintosh
a jak to zrobić ? z tego co czytałem to żeby wgrać jakiegoś innego andoida muszę zrootować telefon co jest jednoznaczne z utratą gwarancji. Jaki program pobrać, żeby wgrać oryginalnego androida ?
Wgrywasz ODINem, taki fajny program do flashowania samsungów. A opis znajdziesz na forum.xda-developers.com albo forum.android.com.pl