Podobno mozna na konwentach spotkac duzo ciekawych dziewczyn. Z anime znam tylko naruto, bleach, code geass i db. Co powinienem jeszcze obejrzec zeby nie byc tam kompletnie zielonym i jak jest z dziewczynami?
Wersja do druku
Podobno mozna na konwentach spotkac duzo ciekawych dziewczyn. Z anime znam tylko naruto, bleach, code geass i db. Co powinienem jeszcze obejrzec zeby nie byc tam kompletnie zielonym i jak jest z dziewczynami?
Kuroshitsuji oh my gosh Sebastian<33 kawaii szbldabsbasdasdwfgdxv, Vampire Knight, Durarara!
yaoistki, pasztety, 13 latki i dowolne kombinacje tych trzech xD
no oczywiście normalne też się zdarzą
co oglądać?
zależy ile masz czasu
sporo osób jara się haruhi, ja tego w klos nie kumam ale dobrze wiedzieć ocb
madoka zrobiła sporo zamieszania w zeszłym roku
starych klasyków nie znam w sumie, głównie to co będzie za 10-15 lat wspominane a wyszło niedawno
kliknij w Taigę(czytaj: moja sygna) i znajdź na mojej liście coś, co cię zainteresuje
to samo rób z innymi
jak dużo osób widziało daną rzecz to fajnie, może jest ważną częścią fandomu
taaaa xD
nie należy zapominać o Hetalia ;)
Niestety panowie UP mają racje i przeważa grono rozwrzeszczanych 13 latek, jarających się yaoi
szczerze to yaoistka, którą znam jest młodsza ode mnie jedynie dwa lata
a 14 latka jara się poważniejszymi rzeczami niż jej brat często
różnie bywa ;d
przykład:
http://nyanyan.mangowe.pl/obrazek.php?41558
##
głównie jak przeglądam jakieś takie strony to dziewczyny jarają się Ulquiora~ z Bleach.
ogólnie to nie wiem po co tobie wiedzieć czym podniecają się dziewczyny.. wyjdziesz na pedała >.>
E tam, na pewno jest dużo wyższy poziom intelektualny na konwencie niż na dyskotece, imo lepiej szukać dziewczyny w takim miejscu.
@edit
A, sorry, teraz się mówi "na baletach".
Nie chodzi mi o to czym jaraja sie dziewczyny, ale zeby ogarniac co ludzie do mnie mowia na takich konwentach.
IMO większość ludzi zna takie tytuły jak:
Fullmetal Alchemist
Bakemonogatari
Angel Beats!
Another
Bleach
Chobits
Code Geass
Death Note
Durarara!!!
Neon Genesis Evangelion
Higurashi no naku koro ni