Od którego lvla i jakich skilli można ustawić skillowanie na bocie na całą noc tak żeby nie paść ?
Wersja do druku
Od którego lvla i jakich skilli można ustawić skillowanie na bocie na całą noc tak żeby nie paść ?
na całą noc na żadnych skillach i na żadnym lvl.
slime skiluje na tobie i po kilku godzinach bez względu na lvl/skille/eq/whatever zawsze będzie mocno hitał.
Na skillach po 60 z k setem+vampire shield co 4h musisz zmieniać na nowego slima.
Już lepiej Ci puścić bota na jakieś zwykłe potworki i bić je na full defie, bo slimy po już 5h potrafią moocno bić do 70 nawet :P
Ew. bić monka, ale jak npvp to lipa
A na hellgate dużo jest rotów żeby biegać na full def?
ja aktualnie na skillach 74 z k-setem i demon shield zmieniam slima co 4h
92/92 i po 10-13h na jednym Slimie, a ogólnie to polecam 10 lvl + broń na 60 lvl i bić Mad Sheepy. Można tak skillować 24/7.
@UP: a jak sie ma wyzszy lvl i by sie np sca wzielo tez da rade tak trenowac?
Ja słyszałem że na mad sheepach 10lvl max można mieć bo potem próg minimalnego hita się zwiększa i owieczka nie zdąży się leczyć.
kurcze to moze sobie na pvp kine zrobie w sumie tylko tak patrze ciezko o mad sheepy po 3k ea stoja na pvpkach i to tez nie na kazdym na ktorym patrze
na non-pvp też się da na sheepach bo kumpel tak skilluje ;) a u niego wandy chyba po 700gp ea.
@Maroo17
owieczki nie są naszym "summonem" bo nas atakują ;)
zajebiscie ze sobie tak o tym gadacie ale nie zdziwcie sie pozniej ze kazdy 11 latek bedzie mial knighta z wysokim skillem a i w koncu cipsoft to zablokować moze jak sie rozniesie -.-
kultura ludzie niech to zostanie w malym gronie ; p