Witam , nie wiem co mam robic , zgubilem naklejki na mature te co sie dostaje na zakonczenie roku , nie wiem jak to sie stalo , prosze o pomoc co teraz robic ?
Dziekuje
Wersja do druku
Witam , nie wiem co mam robic , zgubilem naklejki na mature te co sie dostaje na zakonczenie roku , nie wiem jak to sie stalo , prosze o pomoc co teraz robic ?
Dziekuje
idz do sekretariatu i sie spytaj
O, i właśnie to jest główny powód dlaczego w mojej szkole naklejki rozdają tuż przed egzaminem, każdego dnia osobno :D
a mial ktos taki sam problem jak ja ?
kurde bo bylem w barze z kolegami jakos i mi wypadly ;/ nie wiem nawet jak to sie stalo
skad wiesz ze wypadly w barze? to idz i spytaj obslugi
i po co ci byly naklejki w barze XD
no bo normalnie glupia sprawa poszlismy na flaszke i tak sie stalo ze ja przyjezdzam do domu i nie ma naklejek
na 2 dzien poszedlem do baru pytam sie na ziemi patrze i nie bylo nigdzie ;//
a nie wiecie co teraz moze sie stac ?
czytalem na roznych forach i jedni mowia ze w sekretariacie maja zapasowe a inni mowia ze jak sie zgubilo naklejki to sie koduje recznie
Poprostu nie chce zeby przez jakies gowno " niedopuscili mnie do matury i egz zawodowego " ;////
Normalnie masakra
Gościu, ogarnij się, bo to nie jest samosia, gdzie możesz spamować i wypisywać swoje żale. Już Ci odpowiedzieli, idź do sekretariatu szkoły, tam dowiesz się wszystkiego z gwarancją, że jest to prawda. Tutaj NIKT Ci nie udzieli jednoznacznej odpowiedzi. Nie, nie może być tak, że przez jakieś głupie naklejki nie dopuszczają Cię do matury, rotfl.
Naklejki to jedno, gorzej jakbyś zgubił kody dostępu do logowania na stronie OKE (nas straszyli że są drukowane tylko jeden raz, nie ma żadnej kopii ani nic). Ile w tym prawdy to nie wiem.
Kpina i masz racje straszenie.
Mają to normalnie w sekretariacie ze jak cos to bez problemu w razie zguby podadzą ci to.
Te kody to sa najmniej istotne ;) potrzebne tylko do sprawdzenia wyniku a i tak dokladniej dowiesz sie w szkole gdyz na stronie OKE będzie jedynie pisało zdanie lub nie
ok dziekuje ! sprawa zakonczona , maja dodatkowe ! i jest super gitara i impreza gra teraz !
Niech mi ktoś jeszcze powie o jakie naklejki chodzi ?
Ja dostałem tylko jakiś kod na stronke CKE.