-
20 RP 5000 minotaurów.
Wziąłem moim rp questa na zabicie 5000 minotaurow. Gram RP, mam postmana. Gdzie bedzie najlepsze miejsce by to zrobic, zakladajac ze mam KAZDY resp minotaurow dla siebie? (premia). Myslalem o mintwailin ale w sumie to nie chce mi sie pieprzyc z miejscem tak odleglym od miasta. Na darashii tez nie, mam tu dosc resp, no i malo przestrzeni.
Z gory dzieki
-
yalahar, polecam. wbijanie tam tego taska to moze 2-3 dni nie grajac 24/7
-
odradzam yalahar, strasznie maly resp, najlepsze wyjscie to mint z kusza, bo na dara maly i wolny resp a na dodatek duzo magow i malo miejsca. nie ma lepszego miejsca niz mint, mozesz probowac tez wieze mino kolo kazz, ale przy slabym respie jak na premii wszedzie bedzie dlugo.
-
No nie wiem, na mintwallin przy 100~ graczach online czekałem na respa 5 minut a przy takiej samej ilości ludzi online latałem po piramidzie na dara i cały czas było co tłuc.
Ale w sumie nie warto ryzykować, 4 m magowie mogą Cię na combo zjechać przy dobrych wiatrach, a jak już to najlepiej od 30 lvla avalanche + stealth ringi
-
Skoro premia to możesz wykorzystać ten podstawowy resp koło kopalni.
Nie mniej ja również uważam, sam tam robiłem, że yalahar to dobre miejsce, szczególnie na bocie, ale i bez nie jest złe. Task leci dosyć szybko, no ale premia wiąże się z wolnym respawnem a ten kłopot raczej wszędzie Cię dopadnie.